Rigtig mange KEA-studerende drømmer om at blive selvstændige. Men det behøver ikke nødvendigvis være via et start-up. Rasmus Aagaard er netop blevet medejer af det digitale bureau HTML24.

Rasmus Aagaard har læst Multimediedesign og digital konceptudvikling på KEA, og siden han var barn, har han drømt om at blive selvstændig. For mange KEA-studerende betyder det iværlsætteri og start ups af en virksomhed. Men vejen til at blive herre i eget hus kan også være at blive medejer af en virksomhed:

“Det har været en drøm, fra jeg var helt lille at drive egen virksomhed. Den drøm bliver nu indfriet i den virksomhed, som jeg har været med til at præge i knap fem år. Det er en stor milepæl for mig,” siger Rasmus Aagaard, som længe har haft et ønske om at blive medejer af HTML24, hvor han blev ansat som account manager i 2014. Med stort gåpåmod og en iver efter at udvikle både virksomhed og sig selv, blev han for knap tre år siden leder af account management-afdelingen i HTML24. Og altså nu også medejer.

“Jeg har været ekstremt glad for min uddannelse, og alle de redskaber som KEA har givet mig i løbet af min studietid. Den viden og erfaring jeg fik på KEA, har jeg taget med og brugt i HTML24,” siger Rasmus Aagaard.

I løbet af sin studietid var Rasmus Aagaard en del af et team med internationalt fokus og mindset. Dette mindset har han brugt i HTML24, hvor man er meget åbne over for internationale studerende og praktikanter, hvilket du kan læse mere om i artiklen ”HTML24 kigger ikke på passets farve”

HTML24 har en lang og positiv historie med både danske og internationale praktikanter fra KEA. Langt størstedelen af HTML24s nuværende medarbejdere begyndte deres karrierer i virksomheden som praktikanter fra KEA.

”Vores praktikanter laver rigtigt arbejde, for rigtige kunder, fra første dag. På lige fod med vores fastansatte. For os er praktikanter en god arbejdskraft, så vi skjuler dem ikke. Vi ser dem som jævnbyrdige – de skal selvfølgelig holdes i hånden og guides, men det er fint. Vi får til gengæld ihærdige mennesker, som vi kan lære op, på den måde vi synes er bedst, og det giver et godt grundlag for at ansætte dem bagefter”.

HTML24 er et digitalbureau, som udvikler websites, webapps og integrationsløsninger for virksomheder.