Lær at udvikle og udbrede strategiske digitale koncepter

Som studerende på Digital Konceptudvikling lærer du at skabe og udføre digitale koncepter og løsninger for virksomheder indenfor handel, marketing, kommunikation og design. Med uddannelsen får du den viden og de færdigheder, der kræves for at kunne indføre koncepter og løsninger, der er baseret på digitale virksomhedsmodeller og kreative løsninger, i både veletablerede og nystartede virksomheder.

Uddannelsen består af både obligatoriske fag og valgfag, så du kan skræddersy din uddannelse til egne interesser og mål. Hele uddannelsen foregår i et kreativt miljø og i tæt samarbejde med stærke virksomheder fra relevante brancher, der både gæsteforelæser, fremlægger pitch-opgaver eller andre cases for de studerende - men mest vigtigt, generelt er en del af det daglige studie.

Uddannelsen kvalificerer dig blandt andet til at arbejde med at udvikle kommunikations- og designkoncepter, digitale løsninger og strategiske koncepter til fx reklame- og marketingbureauer med en digital profil, samt med e-handel-, web- og designbureauer.