Lær at udvikle og udbrede strategiske digitale koncepter

Som studerende på Digital Konceptudvikling lærer du at udvikle og implementere digitale koncepter og løsninger for virksomheder med behov indenfor handel, marketing, kommunikation og design. Uddannelsen giver dig den viden og de færdigheder, der kræves for at kunne udvikle koncepter og løsninger, baseret på digitale virksomhedsmodeller og kreativ idéudvikling, for en række forskellige typer virksomheder med forskellige behov.

Uddannelsen består af både obligatoriske fag og valgfag, så du har mulighed for at tilpasse din uddannelse til egne interesser og mål. Undervisningen foregår i et kreativt miljø og i tæt samarbejde med stærke virksomheder fra relevante brancher, der både gæsteforelæser, stiller opgaver eller andre cases for de studerende - men mest vigtigt, generelt er en del af det daglige studie.

Uddannelsen kvalificerer dig blandt andet til at arbejde med at udvikle kommunikations- og designkoncepter, digitale løsninger og strategiske koncepter til fx reklame- og marketingbureauer med en digital profil, samt med e-handel-, web-, design- og kommunikationsbureauer.