Studieform
Undervisningen på IT-arkitektur veksler typisk mellem præsentation af faglige temaer, problemstillinger og praktiske opgaver. Der vil også være en del gruppe- og projektarbejde i løbet af uddannelsen.
Der undervises generelt på faste hold og med et emne pr. dag. En undervisningsdag vil typisk bestå af en præsentation af et afgrænset emne og praktiske øvelser knyttet til emnet.
Den gennemgående arbejdsform vil være vekselvirkning mellem demonstration og/eller præsentation af teori og øvelser, hvor du får mulighed for at arbejde med stoffet. På KEA siger vi: "Du skal ikke bare vide, du skal kunne".
Til de fleste undervisningsdage vil der være defineret forberedelse til undervisningen og øvelser som ligger efter undervisningen.
Gruppearbejde
Vi lægger vægt på, at I danner studiegrupper, så du ikke står alene med opgaver og projekter, men I kan hjælpe og støtte hinanden i gruppen.
Projekt- og gruppearbejde udgør en stor del af uddannelsen, både fordi projektarbejdet er en meget udbredt arbejdsform indenfor dit kommende arbejdsområde, men også fordi projektarbejdet fungerer som en god måde at lære på.
Projekterne bidrager til at skabe sammenhæng på uddannelsen, og projektarbejde bidrager til at give dig kompetencerne til at kunne forholde dig til og begrunde, hvordan du løser et konkret problem ved anvendelse af elementer fra uddannelsen.
Hvad kræver det at gå på KEA?
Du skal regne med i snit at bruge ca. 43 timer om ugen på din uddannelse. Den tid er delt op i forskellige aktiviteter, som fx undervisning og forberedelse.
Studieaktivitetsmodellen viser dig, hvad der som minimum forventes af dig som studerende på KEA.
Bliv klogere på studieaktivitet
Samarbejde med erhvervslivet
Samarbejdet med erhvervslivet øges gennem uddannelsen. I starten af uddannelsen arbejder vi primært med case-opgaver, derefter case-opgaver stillet af en konkret virksomhed, mens vi sidst på uddannelsen i videst mulige omfang arbejder med opgaver, som er reelt værdiskabende for de deltagende virksomheder. Nogle eksempler er fx datavisualiseringsprojekt for Bolius, en chat-app for personer med diagnoser for virksomheden BeSammen og en studietur til Holland for at besøge Nvidia.