Lær at lede miljø-initiativer og deltage i arbejdet med arbejdsmiljøet.
På faget 'Miljø og sikkerhed' får du viden om miljøbegreber og miljøforhold både globalt, nationalt og lokalt.
Desuden lærer du om lovgivningen indenfor arbejdsmiljø og miljø.
Lær at lede miljø-initiativer og deltage i arbejdet med arbejdsmiljøet.
På faget 'Miljø og sikkerhed' får du viden om miljøbegreber og miljøforhold både globalt, nationalt og lokalt.
Desuden lærer du om lovgivningen indenfor arbejdsmiljø og miljø.
Hvis du vil vide mere om faget, har vi samlet en masse information til dig her.
Faget er en del af Akademiuddannelse i Innovation, produkt og produktion og henvender sig fx til dig, der har baggrund i en produktionsvirksomhed og gerne vil fungere som produktudvikler, produktionschef, projektleder eller rådgivende konsulent.
Vi fokuserer på dit behov i forhold til dit nuværende og fremtidige job i vores undervisning. Vi lægger stor vægt på at skabe en tæt sammenhæng mellem dine eksisterende erfaringer og de nye teoretiske forståelser og indsigter, som vil tage dig til et højere niveau.
Vi tager problemstillinger fra dit arbejdsliv og udforsker nye måder at belyse dem på, hvilket giver dig et større muligheds- og handlingsrum både i dit nuværende og fremtidige job.
Du vil møde eksterne oplægsholdere, som har spidskompetencer og praktisk erfaring inden for hver deres område, så I sammen kan stille skarpt på aktuelle temaer.
Undervisningen omfatter faglige diskussioner, erfaringsudveksling, case-behandling og projektarbejde, som vil sikre, at du oplever en personlig udvikling og faglig fordybelse, og vil forbinde teori med praksis.
Et fag på 5 ECTS har typisk 4 undervisningsgange og derudover skal du beregne tid til læsning og forberedelse mellem undervisningsgangene.
På de enkelte hold kan du se, hvor mange undervisningsgange, der er. Antallet af undervisningsgange kan variere afhængigt af om undervisningen foregår om dagen eller om aftenen.
Faget hører til akademiuddannelsen i Innovation, Produkt og Produktion. Uddannelsen er på akademi-niveau.
Akademiuddannelser er kortere videregående uddannelser, der svarer til et års fuldtidsstudier (60 ECTS). En akademiuddannelse giver adgang til en diplomuddannelse.
Alle vores kurser og fag har tilmeldingsfrist 14 dage før startdato.
Det vil dog i nogle tilfælde stadig være muligt at tilmelde dig også efter tilmeldingsfristen. Hvis tilmeldingsknappen stadig er synlig, kan du nå at tilmelde dig, fordi vi har ledige pladser.
Vi vil dog altid opfordre dig til at tilmelde dig i så god tid som muligt.
Du har mulighed for at få økonomisk tilskud til rigtig mange af vores fag og uddannelser. Du kan fx søge midler via Omstillingsfonden, hos Kompetencefondene, Tryghedspuljen eller SVU-Styrelsen.
Vidste du, at du kan få op til 10.000 kr. om året fra Omstillingsfonden?
Hvis du søger om Omstillingsfond, skal du kunne nikke ja til følgende udsagn for at få del i pengene:
Midlerne tildeles efter først-til-mølle, så vent ikke for længe med at tilmelde dig et fag hos os.
Hold dig opdateret og få faglig inspiration i vores nyhedsbrev om innovation, produkter og produktion.
Når du søger om optagelse, skal du uploade dokumentation for, at du opfylder adgangskravet:
Derudover skal du have mindst to års relevant erhvervserfaring indenfor et relevant arbejdsområde, hvilket du skal dokumentere overfor KEA via dit CV:
Hvis du ikke opfylder kravene, kan du muligvis optages på baggrund af en realkompetencevurdering. Kontakt vores studievejleder, hvis du vil vide mere.
Du kan læse mere om adgangsbetingelserne i studieordningen. Du finder et link til studieordningen øverst på siden.
Kontakt uddannelseskonsulenten for Miljø og sikkerhed og få nyt om hvornår, vi har hold igen.
Vil du have viden om emnet og få inspiration fra andre, der har taget uddannelse hos os, så skriv dig op til nyhedsbrevet.