Som ”entreprenør-designer” arbejder du med iværksætteri, design og innovation. Gennem idé-generering, designproces, prototyper, markedsføring, økonomi og kommunikation udvikler du designløsninger, som kan omsættes til lokale og globale business-koncepter, events og/eller services. 

E'et står for entreprenørskab, og mottoet er: ”Det starter her”.

Hvad enten du ønsker at arbejde som intraprenør i en virksomhed eller entreprenør i egen virksomhed, vil uddannelsen indenfor entreprenørskab og design være en solid platform for din fremtidige karriere. Med udgangspunkt i konkrete projekter og cases kommer du til at arbejde kreativt og innovativt med designprocesser med henblik på at nå frem til økonomisk bæredygtige forretningskoncepter og -løsninger.

Du lærer desuden, hvad der skal til for at formidle og markedsføre en løsning, så den kan komme ud over rampen til målgruppen. Entreprenørskab og Design-uddannelsen er dermed en praksisnær uddannelse, som arbejder tværfagligt med design, innovation og forretningsudvikling. 

Indholdet på uddannelsen hører ind under fagene "Designproces og -metode", "Kultur og trends", "Markedsføring og kommunikation", "Organisationsteori, projektstyring og -ledelse", "Innovation" og "Virksomhedsøkonomi og forretningsplan". Tilsammen giver fagene dig kompetencer til at kunne identificere og tværfagligt udvikle en idés markedspotentiale, håndtere opstart, løbende evaluering samt styring af konceptet/eventens/produktets udvikling og lancering. Med andre ord får du en bred værktøjskasse, der rummer de basisværktøjer, du skal brug på vejen fra idé til færdigt koncept/event/produkt. 

Undervisningen er tæt forbundet med erhvervslivet og arbejdsformen er meget gruppeorienteret. På Entreprenørskab og Design har vi løbende samarbejder med virksomheder om løsning af konkrete opgaver. Eksempler på cases og samarbejder er Timm Vladimirs Køkken, Normann Copenhagen, Wonderland, KPH - Københavns Projekthus, Københavns Kommune, DR, Café Elefanten, Scenario Magazine, Collect Furniture, Zoologisk Have og mange flere.