Vil du være ekspert i installationer og teknik? Bliv autoriseret!

Har du ambitioner som leder af VVS-installationsarbejder, som rådgiver i et ingeniørfirma eller som selvstændig med egen virksomhed? Så er uddannelsen til VVS-installatør måske den rigtige for dig.

VVS-installatør er en 2-årig uddannelse, hvor du lærer om energieffektivitet, varmeteknik, sanitetsteknik og forsyningsanlæg, gasteknik, ventilations- og indeklimateknik, automatik og styring samt mulighed for vedvarende energiteknik.

Udover de installationstekniske elementer kommer du til at lære om digital og sproglig kommunikation, teknisk dokumentation, matematik og informationsteknik. Derudover bliver du undervist i forskellige virksomhedselementer som projektledelse, entreprisestyring, økonomi, forretningsforståelse og virksomhedsdrift, organisation og ledelse samt kvalitet, sikkerhed og miljø.

På uddannelsen møder du den nyeste teknologi, så du lærer at håndtere opgaver med karakter af udvikling. Du kvalificerer dig både til rollen som rådgiver og rollen som projekt- eller entrepriseleder. Du lærer også at planlægge og styre de daglige opgaver og drive en installatørvirksomhed.

Som færdiguddannet kan du få job i private eller offentlige virksomheder, både i Danmark og i udlandet. Uddannelsen er udviklet i samarbejde med erhvervslivet, og det betyder, at den er meget målrettet i forhold til de krav, virksomhederne stiller i dag.