Statsministeren har her til aften meldt ud, at alle uddannelsesinstitutioner skal lukke ned for fysiske aktiviteter for at begrænse smittespredning af coronavirus (COVID-19). Dette gennemføres med det samme og får konsekvenser for KEAs daglige drift med det samme. 

KEAs bygninger er lukket for studerende med virkning fra torsdag den 12. marts.  Der vil ikke blive gennemført nogen form for fysisk eller digital undervisning torsdag og fredag i denne uge. Vi forventer at kunne gennemføre digital undervisning i størst muligt omfang fra og med mandag den 16. marts 2020.  Du skal derfor holde dig orienteret på https://mit.kea.dk og fronter (http://lms.kea.dk)  ift undervisning i de kommende uger.  

Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål om dit uddannelsesforløb på mit.kea.dk eller fronter, kan du henvende dig til studieadministrationen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  (uanset hvor på KEA du læser). 

Bliver du syg med symptomer på coronavirus, skal du kontakte egen læge og følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger.  Se www.coronasmitte.dk