Som studerende på KEA har man et tæt samarbejde med erhvervslivet fra dag 1 - ikke mindst i kraft af praktikken. Nu kan de studerende nominere de sejeste praktikvirksomheder til Årets KEApraktik.

Rigtig mange virksomheder anerkender de studerende ved at tilbyde dem job efter praktikken. Og nu kan de studerende igen i år anerkende deres praktiksted ved at indstille virksomheden til Årets KEApraktik.

Det er studerende, som har været i praktik i efteråret 2022 eller foråret 2023, der kan nominere.

Der er deadline for indstillinger den 12. marts kl.12. I begyndelsen af april offentliggøres de fem nominerede og i midten af april bliver vinderen af Årets KEApraktik offentliggjort.

Sidste år vandt Casper Lund Fischer og MOE Årets KEApraktik.

Caspers udvikling i virksomheden ramte juryen lige i hjertet:

"Der er sket rigtig meget på Caspers rejse. Før gik han og lavede stikkontakter hos hr. og fru Jensen, men har nu udviklet sig til at sidde med tre skærme og indgå på lige fod med andre ingeniører i et kollegaskab, hvor han har rigtig meget praksisforståelse at byde ind med," sagde juryen.

Casper har været i praktik som rådgivende ingeniør i MOEs afdeling BP bygningsel, og han peger på sin virksomhedsvejleder, afdelingsleder Frank Ahrens, som årsagen til, at han har udviklet sig i den grad, han har:

"Jeg er rigtig glad for at kunne give Frank den ære; det har han virkelig fortjent," siger Casper.

Går videre til national konkurrence

Vinderen af Årets KEApraktik 2023 går videre til den nationale konkurrence, der bliver afgjort den 23. maj, og hvor vinderen udover æren også får 10.000 kr.

 

FAKTA om Årets KEApraktik
• Det er de studerende, der indstiller deres praktikophold
• Forløbet vurderes ud fra tre kriterier: personlig og faglig udvikling, den sociale oplevelse og evnen til at forvandle viden til værdi
• De studerende skal have været i praktik i efteråret 2022 eller foråret 2023
• Vinderen af Årets KEApraktik kåres af en jury, der består af danske erhvervsledere

• Vinderen går videre til den nationale konkurrence, der afholdes 23.maj på Scandic i Kødbyen  i København, og hvor der findes én samlet vinder for alle erhvervsakademier i Danmark.