To studerende står i spidsen for et nyt design fællesskab, der både giver unge talenter et sted at arbejde, branding og ikke mindst erfarne mentorer fra branchen.

Livet som designer kan godt være ensomt. Men det behøver det ikke at være.

Hannah Michaud og Fanni Fabian fra Sustainable Fashion på KEA opfordrer deres medstuderende til at melde sig til Unfair - et designkollektiv og paraply-organisation, som giver medlemmerne fællesskab, studio plads, mentorer og brandet synlighed på dets online platforme.

Unfair eksisterer både fysisk og online og fungerer som netværksplatform og et ansigt-til-ansigt kollektiv, der giver dig redskaberne til at lykkes med dit nye brand.

Unfair-projektet startede for to år siden, og efter nogle udfordringer er det nu blevet overtaget med nyt koncept og energi af Hannah Michaud og Fanni Fabian, der er de nye Head of Unfair, som organiserer og varetager foreningen i sin nye start-up fase.

”Vi skaber et online og fysisk arbejdsrum for nye designstuderende, som ikke har råd til deres eget studio. Samtidig har Unfair samlet eksperter fra forskellige discipliner, der arbejder med mode og bæredygtighed, og de vil blive knyttet til de studerende for at vejlede dem. Ambassadørerne rådgiver om start-ups og har en månedlig aktivitet såsom foredrag og ’speed dating’," siger Fanni Fabian.

Ambassadørerne tæller bl.a. Johan Arnø Kryger fra Danish Fashion Institute, Kirsti Reitan Andersen fra CBS og Manufacture Copenhagen, Charline Skovgaard fra My Fair Shop and Fairstyles, Suzi Christoffersen fra DAFI & NICE og underviser og designer Drude-Katrine Plannthin.


Du kan finde den samlede oversigt over Unfair ambassadører her

Hvis dette lyder som noget for dig, så meld dig til det hurtigst voksende designkollektiv i København:

Hvornår: Deadline for tilmelding er den 31. oktober.

Hvordan: Send ansøgningen, der forklarer dit koncept og billeder, til:

Fanni Fabian, Fashion Designer: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Hannah Michaud, Fashion Designer: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Unfair hjemmeside

Unfair Facebook