KEA efteruddannelse holdt stor dimissionsfest for 84 studerende, som afsluttede deres efteruddannelser. Der blev uddelt eksamensbeviser, priser og holdt en masse fine taler – en aften fyldt med stolthed og lettelse. 

84 dygtige studerende kan nu gå på en velfortjent sommerferie som friske KEA dimittender. De så muligheden for at videreuddanne sig og lære endnu mere, og nu står de med en masse nye kompetencer, og er klar til at vende endnu stærkere tilbage til arbejdsmarkedet - med fornyet energi og viden.

Skærmbillede 2022 06 28 kl. 17.17.08 

Kontinuerlig læring og vigtigheden af, at man uddanner sig hele livet, er blevet essentielt i en tid, hvor arbejdsmarkedet er i konstant udvikling, og der stilles stadig større krav til, at vi som medarbejdere og ledere kan være agile og tilpasningsparate.

Nanna Højlund, Næstformand i FHO, italesatte netop dette til gårsdagens dimission på KEA. Hun har selv taget en efteruddannelse, og husker tydeligt, hvor hårdt det var at skulle få arbejde, familie og uddannelse til at hænge sammen.

”Det er er et slid, men pludselig så står man der, og har lært noget nyt, fået nye kompetencer. Og selvom man undervejs syntes, det både var hårdt og svært, er følelsen af at have gjort det ret fantastisk. Begyndelsen er den vigtigste del af arbejdet, sagde Platon en gang for mange år siden. Det har han helt ret i, begyndelsen er vigtig, men afgørelsen er faktisk også ret rar.”

Skærmbillede 2022 06 28 kl. 17.17.52

Nanna Højlund understregede at afslutningen her, ikke betyder ikke en ende på uddannelsesrejsen, for mulighederne er mange. Det er altid muligt og vigtigt at bygge ovenpå og tillære sig ny viden.

”I er gået foran, og jeg vil ønske, at flere ville gøre som jer. Uddannelse er ikke målet, men vejen. Vejen er sjældent uden bump, men vi kommer ud på den anden side stærkere og rigere på erfaringer og viden. I er med til at vise vejen.”

Der blev også uddelt en række priser for ekstraordinært flot arbejde.

Tillykke til alle dimitterede og prisvinderne. Det er velfortjent.