På KEA kårer vi hvert år Årets Underviser. I år har over 1200 studerende indstillet deres yndlingsunderviser til titlen. I løbet af den kommende tid afslører vi løbende de ni nominerede. Vinderen kåres på KEAs medarbejderdag den 17. august.

Teddy Larsen er nomineret til titlen som Årets Underviser på KEA. 

Se også video med Teddy, hvor han forklarer mere om sin passion for faget (i bunden af artiklen!)

Hvorfor syntes du, at det er fedt at undervise på KEA?

"Det jeg synes er fedt ved at være på KEA er:

- At være i et team med hjælpsomme og dygtige kollegaer, der inspirerer mig til at udvikle mit faglige niveau.

- At være i et team, som kan udfordre mig fagligt og komme med konstruktiv kritisk reflektion over emner, som er en del af undervisningen.

- At dele viden med de studerende og se dem gøre brug af den viden dagen efter (særligt for deltidsuddannelsen) samt komme tilbage til undervisningen ugen efter igen, hvor de har måleresultater og/eller beregning med fra deres praksis, med udgangspunkt i min vidensdeling.

- At se de studerende vokse med opgaven, tilegne sig flere og flere kompetencer og begynde at få et professionelt fagsprog og professionel tilgang til deres fag på et nyt niveau.

- At se de studerendes ansigt, efter en undervisning seance, hvor brikkerne falder på plads, og jeg kan se, at det har gjort indtryk, og de har fået et nyt og mere nuanceret syn på et emne (en aha oplevelse).

- At få lov til at fordybe sig i emner inden for mit fag og selv opdage nye metoder og tilgange og omsætte det til undervisning, samt prøve denne undervisning af i min praksis.

- At få lov til at forske med et af de mest kompetente mennesker jeg nogensinde har mødt inden for mit fag (en lektor i mit team), hvor jeg bliver udfordret fagligt og med tillid til, at det kan du godt!"

 

Blå bog: Teddy Larsen

  • Jeg er ansat på uddannelserne: Elinstallatør AK samt AU i EL-installation
    De fag jeg underviser i, er Boliginstallation, Bygningsinstallation samt Teknisk Beregning.
  • Har været på KEA i 2,5 år
  • Jeg er uddannet elektriker 1991 og dimitterede fra Københavns Maskinmesterskole som elinstallatør i december 1992. Jeg har efterfølgende arbejdet inden for mit fag i både her i Danmark og i udlandet.
    I september 2008 startede jeg som underviser på Roskilde Tekniske Skole (RTS). I min tid på RTS, bestod jeg en erhvervs pædagogiske læreruddannelse og efterfølgende en diplomuddannelse i uddannelses-, erhvervs- og karrierevejledning (DUEK) med speciale i vejledning af voksne (personer over 25 år)
    I 2015 havde jeg et kort ophold som el-konsulent i el- og vvs-branchens uddannelsessekretariat (EVU), hvorefter jeg vendte tilbage til RTS, som undervise/vejleder, frem til januar 2021, hvor jeg startede på KEA.
    Grunden til jeg søgte en stilling hos KEA, skal nok findes i at jeg havde en viden inden for mit fag, og på et niveau som ikke var mulig af formidle på en erhvervsuddannelse. Jeg havde brug for at dele den viden og prøve den af på et højere niveau, og det har været en fantastisk rejse og det rigtige valg for mig!