Det var en meget glad og stolt Teddy Larsen, som modtog prisen som årets KEA-underviser i forbindelse med KEAs medarbejderdag den 17. august 2023. Teddy underviser på KEA Teknik, og tildeles prisen for sin evne til på pædagogisk vis at formidle sin brede faglige viden til studerende med vidt forskellige erfaringer i bagagen. Han formår at motivere og engagere de studerende. 

”Du har en stor faglig viden og spænder utrolig bredt indenfor dit fag og ikke mindst pædagogik og didaktik, hvilket kommer dine studerende til gode på alle niveauer. Det viser du, når du hæver og sænker niveauet efter behov og varierer din undervisningsform – det er til gavn for både de "yngre" studerende på fuldtidsuddannelsen og de studerende, der er ”gamle i gårde” og tager uddannelsen på deltid ved siden af deres arbejde.”
Sådan begrundede Katja Munch Thorsen, uddannelsesdirektør på KEA, bl.a. kåringen af Teddy Larsen som Årets Underviser, da hun overrakte ham prisen.

Og fortsatte:
”Du er altid på forkant med den nyeste viden fra erhvervet og producenter, som du inddrager i undervisningen og i din sparring med kollegerne i teamet. Og du kaster dig gerne ud i faglige debatter med kollegaer på kontoret og til teammøderne eller med studerende.

Du er altid velforberedt og imødekommende over for dine studerende, og du skaber et miljø for dine studerende, hvor de får blod på tanden for at lære mere, og hvor der ikke findes ”dumme spørgsmål”.”

En af Teddys studerende skriver i sin indstilling:

”Han er vildt stærk i både sin tekniske viden og formidling på alle niveauer. Og så ligger han en kæmpe indsats i sit undervisningsmateriale. Han er den bedste “samlede” underviser, jeg nogensinde har haft. ”

Årets Underviser på KEA kåres på baggrund af indstillinger fra de studerende, og er en fejring af det flotte arbejde, som alle KEAs undervisere leverer hver dag. I år har 1.075 studerende nomineret en underviser eller et underviserteam til prisen, og over 68 procent af KEAs undervisere er blevet indstillet af en eller flere studerende! Derfor har det naturligvis været et stort og svært arbejde for juryen, som består af tre eksterne repræsentanter og to studerende på KEA, bare at finde de 11 nominerede til prisen i år.


Du kan læse historier om alle de nominerede her

Prisen som Årets Underviser består af en statuette, som er produceret af og i KEAs makerlab og et legat på 10.000 kr. Derudover bliver Teddy indstillet til den nationale undervisningspris, som uddeles af Uddannelses- og Forskningsministeriet. Læs mere her: https://ufm.dk/uddannelse/videregaende-uddannelse/priser-og-konkurrencer/undervisningsprisen

 

Teddy Larsen er underviser på KEA Teknik og har været på KEA siden 2021.