ChaseRace er racerspillets svar på skak udviklet af KEA-studerende. Ansættelsen af de syv studerende markeres med en turneringsfinale på Hard Rock Cafe – og du kan være med.

Det hele begyndte med en virksomhedscase for et hold studerende på Business & It på KEA. Syv studerende blev så engagerede i udviklingen af ChaseRace-spillet, at de fortsatte i iværksætterpraktik i virksomheden, og nu er de alle blevet fastansat.

Torsdag den 28.juni løber den første ChaseRace turneringsfinale af stablen på Hard Rock Cafe i København. Her skal 11 ChaseRace-teams konkurrere om en pris på 10.000 kr.

Som opvarmning til finalen køres der online turneringer, hvor de 36 finaledeltagere skal findes.

I alle opvarmningsturneringerne vinder deltagerne ChaseCredits, som de efter turneringen kan købe rigtige varer for i ChaceRace webshoppen. Varer som primært kommer fra Teamsponsorerne.

Tilskuerne kan se alle løbene på storskærm og spille på placeringen af deltagerne, og alle finale heats bliver speaket af en e-sport journalist.

Denne første turnering er kun for medlemmer af ChaseRace teams, men det kræver kun et klik at blive medlem.

Der er warm up-turneringer i Studenterhuset på KEA Guldbergsgade i dag og i Netcafeen i Vallensbæk i morgen.

SE MERE OM FINALEN PÅ HARD ROCK CAFE HER. 

Chace Race er racerspillets svar på skak, hvor hele business-delen bag Formel 1 også er en del af spillet. 1.præmien i de kommende verdensmesterskaber er på 1 mio. dollars.

Hvis du som overtegnede straks forstiller dig noget a la Gran Turismo og speederen i bund, så skal du parkere tanken.

Det kan godt være, at der er tale om en racerbil, en racerbane og modkørerer i andre racerbiler, men selve spillet skal nærmere sammenlignes med et strategisk brætspil a la skak, hvor alle spillerne dog rykker samtidigt i turen, og det handler mindst ligeså meget om brain power som horse power. Fart smelter sammen med strategi.

Små børn kan spille og glæde sig over, at de kan rykke bilen frem, tilbage og til siden på banen, som består af sekskantede felter.

Alle andre kan spille det fulde strategiske spil og deltage i turneringer – også selvom man ikke er professionel spiller.

Og så er der hele business-delen af racer-verdenen, som også er en del af Chace Race, og hvor du kan opbygge og drive dit eget firma og hold, som en måde at tjene penge på.

Man kan nemlig skabe sig en karriere ikke bare som kører, men også som for eksempel team coach eller børsmægler ved at købe og sælge aktier i teams og tjene penge på præmieudbytte. Hver by i verden kan byde ind på fem franchise-muligheder: Køreskole, e-sportsjournalist, eventbureau, merchandise og børsmægler.

DTC vil annoncere Chace Race som officiel eSport motorsport gaming. Planen er at blive en world wide e-sport gaming event om et par år med verdens første strategiske race game i 2020, hvor 1.præmien er på intet mindre end 1 million dollars.