Studerende fra MMD har udviklet en ny app til design- og interiørfirmaet Ferm Living, der skal gøre det nemt at vælge tapet – og sætte det op.

Scan din væg, vælg dit favorit tapet og se hvordan det kommer til at se ud i dit hjem. Det er essensen af de studerendes løsning til Ferm Living, som skal gøre det mere trygt for forbrugerne at vælge tapet – og dermed øge salget af virksomhedens Wall Paper-produkter.

Udover, at man som forbruger kan se, hvordan tapetet vil tage sig ud i stuen eller på børneværelset, giver app’en også vejledning til, hvordan man nemt sætter tapet op ved at følge vejledningen.

Inden den valgte vare købes, er det muligt at beregne i app’en, hvor meget tapet du skal bruge til din væg. Alt du skal bruge for at vælge og sætte tapet op er dermed samlet i en app.

De studerende på MMD på 1. Semester fik to uger til at udvikle en app, der levendegør ét eller flere produkter inden for ét af Ferm Livings to universer (KIDS eller LIVING).

Administrerende direktør Peter Thostrup, og Lone Holm, E-Commerce Manager var begejstrede for de studerendes forslag:

”Der var en overraskende iderigdom og en fantastisk evne til skarpt og præcist at fremlægge projektforslag på kort tid krydret med kreative og sjove indslag. Der var meget høj kvalitet på koncept-niveau og 1-2 af forslagene kan afgjort blive mulige udviklingsprojekter hos os,” siger Lone Holm, som selv er tidligere KEA-studerende. 

”Jeg var meget tilfreds med min uddannelse på KEA’s multimedie linje – især det med, at man trækker på erhvervslivet samt specialister indenfor de digitale områder, så undervisningen bliver så relevant som muligt.”