Hovedprisen er på intet mindre end 300.000 euro, når finalen i Innovation World Cup afholdes i februar i München. Udover cool cash er der også konsulentbistand fra Kickstarter samt gratis kontorplads i Berlin og München i halvandet år.

Det er tre studerende fra Smykker, Teknologi og Business der skal til München i februar og pitche deres ide foran 1.000 eksperter, producenter, journalister og de mest toneangivende, pengestærke og magtfulde tech-folk.  Fibo - First bond - er et armband til den vordende far, så han kan følge med i babys bevægelser inde i mors mave.

Enheden hjælper vordende forældre til at dele oplevelsen af ​​graviditeten. Med hjælp fra Fibo, registreres babyens spark og videregives via et armbånd, der efterligner bevægelsen. Delingen sker øjeblikkeligt, så den person der bærer armbåndet vil føle bevægelsen i realtid. Fibo samler og gemmer også data over bevægelserne, som, efter barnet er født, overføres til et smykke, familien kan bære og nyde.

Ideen blev udviklet i forbindelse med et kursus i intelligente smykker (wearable technology) på KEA. 

”Det var en super surrealistisk oplevelse, at få af vide, at vi er i finalen. Især fordi vi er i virksomhedspraktik dette semester – nogle af os i udlandet. Der fløj en hel del OMG-beskeder igennem vores groupchat.  Jeg er stadig lidt høj over beskeden, og uanset hvad der sker herfra, er det et sindssygt skulderklap at være en ud af kun fem udvalgte,” siger Henriette Ryder Andersen på vegne af teamet, som også tæller, Sandra Pétursdóttir og Eszter Eva Smid.


"Dette års WT Wearable Techonologies Innovation World Cup fik nogle virkelig spændende og innovative tilmeldinger, især i kategorien Intelligente smykker. Og det gjaldt ikke mindst First Bond. Dommerpanelet, som består af eksperter i wearable technology, kommenterede Fibos unikke evne til at forbinde kommende forældre til deres barn før fødslen på en både diskret og elegant måde. Produktet og følelsen af et one of a kind smykke har stort salgspotentiale, og vi ser frem til at se Fibo vokse og få succes i fremtiden," siger projektleder Florentyna Smith.