Flere KEA-studerende med udenlandsk baggrund er blevet fastansat i IT-virksomheden Social Vibes, som har et stort samarbejde på vej med et internationalt selskab. De går bevidst efter internationale medarbejdere og derfor ærgrer det dem, at KEA er blevet pålagt at lukke de engelsksprogede uddannelser.

Med deres app og SoMe platform har Social Vibes en mission om at inspirere venner, par og individer til at få nye oplevelser og skabe minder sammen. Det gør de så godt, at de har et stort samarbejde på vej med en international virksomhed. Det betyder også, at de har brug for flere medarbejdere. Og her er førstevalget KEA:

vidar christiansen 600x600”Vi har været rigtig glade for at have studerende fra KEA i praktikforløb i vores IT-afdeling. De er kommet med ny og relevant viden, som blandt andet har gjort, at vi har kunnet optimere på vores database og gøre den mere stabil. Derudover har de lagt et stærkt arbejde med at re-designe flere sider af vores mobile-app og gjort vores UI mere moderne. På grund af deres gode evner, forståelse for virksomheden og gode samarbejde med vores team, valgte vi at ansætte de studerende fra Business Economics & IT til full stack development hos os,” siger grundlægger og CEO, Vidar Phoenix Leo Christiansen.

Business Economics & IT er sammen med KEAs andre engelsksprogede uddannelser blevet pålagt at lukke som resultat af en politisk aftale mellem den daværende regering og flere andre partier.

”Mit team er primært internationale med 20-30 procent danskere,” siger Vidar Phoenix Leo Christiansen. ” Vi foretrækker faktisk at få et bredere spænd af kulturer ind, da vi har et internationalt produkt, og det giver flere perspektiver, samt en anderledes synergi, end jeg har erfaret med rene danske hold.”

Det afholder dog ikke Vidar Phoenix Leo Christiansen fra at ville ansætte flere KEA-dimittender nu og fremover, fordi ”vi har haft så gode oplevelser med dem”.

Og den danske udgave Økonomi & IT lever stadig bedste velgående.

Pt leder Social Vibes efter nye programmører, udviklere og data scientists.