Studerende på Smykker, Teknologi & Business har dette semester etableret små virksomheder, hvor de skulle arbejde med eget smykkedesign fra ide til produktion, markedsføring og salg.

Design et smykke, der forandrer brugeren. Sådan lød udfordringen til smykke-studerende på 4. semester. Det er blandt andet blevet til YAWN Smykker, som opfordrer til at turde kede sig og reflektere over, at den tid vi bruger offline, bruger vi på livet – med andre ord er det tid til at være selektiv med indholdet i vores liv.

Derfor er YAWN smykker udformet som nøgler, fordi de er værdifulde, vigtige at huske og kan låse op for øjeblikket.

Renova Collective stræber efter at skabe bevidsthed om de konsekvenser, som vores forbrug har på vores miljø. Det er ikke nødvendigt at producere nyt materiale, og derfor er alle smykker lavet af genanvendt sølv. Som kunde kan man indlevere sit gamle sølv og få rabat på nye smykker.

Som ægte entreprenører har de studerende arbejdet med feltarbejde, trends, semiotik, forretningsmodeller og finde egnede salgskanaler.

Den 1.juni viser de studerende deres kollektioner frem ved eventen Jewellery for change, hvor folk fra smykkebranchen kommer og ser resultaterne. Studerende på 2. og 6. semester vil også vise, hvad de har arbejdet med i løbet af semestret.