Helt enkle håndlavede smykker i ægte guld og sølv, som er til at betale. Det er konceptet bag Cuff Copenhagen, som Gustav og Jonas driver ved siden af studierne i Digital Konceptudvikling og Design & Business.

Det hele begyndte med drømmen om et sølvarmbånd. Sølvarmbåndet blev udvidet med et tilsvarende i guld - begge i et helt enkelt uni-sex design, og så var kimen til Cuff Copenhagen lagt.  Gustav Dalsgaard Jeppesen, som læser Design & Business og Jonas Munch Schmidt-Andersen, som læser Digital Konceptudvikling på KEA begyndte at lave enkle sølv-og guldsmykker, som de fleste kan få fingrene i uden at blive ruineret.

Skærmbillede 2020 05 11 kl. 20.43.43”Alle vores smykker er håndlavede i København og bliver solgt via vores webshop til en tredjedel af, hvad man eller skal give for et håndlavet smykke.”

Meget hurtigt sad deres armbånd på Joakim Ingversen, Casper Christensen, Niklas Sahl og andre flere kendte personligheder, smykkerne solgte sig selv helt uden markedsføring og de to KEA-studerende har netop vundet E-Iværksætterlegatet, som blandt andet indeholder kontorplads, marketingteam og lagerhotel resten af året.

”Det er et stort skridt for os, og noget som virkelig kommer til at give et kæmpe boost. Det betyder, at vi har fået vores første rigtige kontor og endelig kan rykke ud fra min to-værelses lejlighed og sidde blandt andre mennesker, og flytte smykkelageret fra pladsen under min seng til et decideret lager, hvor vi kan have alle vores forskellige smykker. Derudover har vi fået et marketingteam på fem mand til at hjælpe med vores emailmarketing, sociale medier og annoncer - det er første gang, vi skal til at bruge penge på markedsføring,” lyder det fra de to KEA-studerende, som måske også er på vej i Løvens Hule. 

De driver virksomheden ved siden af studierne i Digital Konceptudvikling og Design & Business.

”Det har været en perfekt mulighed for os have vores virksomhed ved siden af studierne, fordi vi kan overføre teorien til praksis. Det gælder både på Design & Business, hvor jeg kan drage klare paralleller, og hvor jeg skal tænke kreativt og konstant søge muligheder. Digital Konceptudvikling giver Jonas mulighed for at dykke ned i optimering af hjemmesiden, finde de bedste løsninger og den korteste vej til et køb hos kunden. Jeg har desuden brugt virksomheden som case i forskellige eksaminer, hvilket har medført, at jeg kunne dykke ned i alle afkroge og optimere på dem,” siger Gustav Dalsgaard Jeppesen.

Se mere her:
HTTPS://CUFFCPH.DK
HTTPS://WWW.INSTAGRAM.COM/CUFFCOPENHAGEN/