2202 besøgte i dag KEA Connect for at høre mere om alle KEAs uddannelser. Det høje besøgstal vidner om en stor interesse for KEAs praksisnære tilgang, hvor viden går hånd i hånd med virkeligheden.

Over 2.000 mennesker med en drøm om en uddannelse indenfor DESIGN, BYG, DIGITAL og TEKNIK tog i dag forbi KEAs store Åbent Hus-arrangement på Guldbergsgade og fik et indblik i KEA-livet og en uformel snak med KEAs studerende, undervisere og studievejledere. Der var masser af konkrete eksempler på studieprojekter i form af udstillinger og produktpræsentationer. Og under overskriften ’Dissecting Technology’ indtog produktionsteknologerne work shop’en på Guldbergsgade, hvor de bogstaveligt talt åbnede teknologien op og så, hvad der gemmer sig inde i de ting, vi omgiver os med til hverdag, og hvordan det hænger sammen med fx genanvendelighed. 

Der var også mange, der benyttede chancen til at komme og se smykkedesignernes værksteder.

”Jeg er glad og stolt over de mange besøgende på KEA Connect, som drømmer om en uddannelse inden for DESIGN, BYG, DIGITAL eller TEKNIK. Og det viser, at det vi gør med at samle alle uddannelserne ét sted, er det rigtige koncept, når de unge skal blive klogere på, hvilken vej de gerne vil gå,” siger chef for KEA Erhverv Jørgen Ravnsbæk.

Se billeder fra dagen på Instagram  #keaconnect

KEA udbyder videregående uddannelser på akademi- og professionsbachelorniveau i tæt samarbejde med erhvervslivet. Men vi synes egentlig, det er vigtigere at fortælle dig, at KEA leder efter mønsterbrydere, der kan og vil udfordre status quo for at skabe en bedre verden med teknik og design.