Henriette Hall-Andersen blev født på Amager den 9.maj og har boet hele sit liv indenfor en radius af 1,5 kilometer – faktisk bor hun nu i det hus, hvor hun er vokset op, sammen med sin mand Flemming Andersen og deres to drenge Mathias på 22 år og Jonas på 18 år.

Henriette Hall-Andersen er et loyalt menneske – og ikke bare overfor Amager. Det nyder KEA og ikke mindst hendes ansatte og studerende hver dag godt af.

Siden november 2013 har hun været Programchef på KEA Byg.

Henriette har en sjælden evne til at sætte ledelsesaspekter i perspektiv, og hun har et stærkt værdisæt i sin ledelse. Det er en stor fornøjelse at have Henriette som kollega – altid faglig skarp, målrettet og med et  humoristisk tvist, som gør samarbejdet smidigt og effektivt.

Henriette Hall-Andersen kom fra en stilling som centerchef på Teknologisk Institut, hvor hun havde været siden 2005. Før da var hun uddannelseskonsulent hos Byggeriets Uddannelser, hos EKJ Rådgivende Ingeniører og i Københavns Kommunes Rådgivende Ingeniørkontor samt Cool Sorption A/S. Hendes arbejdsliv har med andre ord været dedikeret byggeriet, hvor hun altid har haft et skarpt øje for fremtidsudviklingen – ikke mindst indenfor bæredygtigt byggeri.

Hendes første job i 1984 var dog på Copenhagen Admiral Hotel.

Hun er uddannet Akademiingeniør med speciale i bygningsfysik og -renovering i 1991.

Henriette Hall-Andersen elsker sin have med gode kroge og smukke blomster, og som hun gerne vil have er pæn set fra oven, men ikke går i detaljen med.

Det er hende, der leder og samler familien – som angiveligt er lidt en sæk lopper, men så får hun trænet sit ledelsesgen og udenfor arbejdet. Til gengæld har hun hunden Stella, som er mere medgørlig og måske derfor har en særlig plads i hendes hjerte.