På KEA kårer vi hvert år Årets Underviser. I år har over 1200 studerende indstillet deres yndlingsunderviser til titlen. I løbet af den kommende tid afslører vi løbende de ni nominerede. Vinderen kåres på KEAs medarbejderdag den 17. august.

Pablo Hector Gonzalez Alfaro er nomineret til titlen som Årets Underviser på KEA. 

Hvorfor syntes du, at det er fedt at undervise på KEA?

"En af de ting, jeg elsker allermest ved mit job, er den uendelige mulighed for at udvikle mig som professionel. KEA har åbnet en dør for mig, så jeg kan arbejde med undervisning og forskning, men også møde utrolige kolleger og mennesker i vores branche.

Jeg tilbyder mine studerende den bedst mulige undervisning, og mit første skridt i at gøre det er at lægge kærlighed i alt, hvad jeg laver. Efter næsten syv år på KEA og tre nomineringer som KEAs Årets underviser, kan jeg mærke, at al den kærlighed og hengivenhed vender tilbage til mig fra mine studerende og kolleger. Det holder mig virkelig motiveret til at gøre det bedre hvert semester.

Det er et kolossalt ansvar!" 

 

Blå bog: PABLO HECTOR GONZALEZ ALFARO

  • Underviser på KEA BYG – INTERNATIONAL – Process & Planning
  • Har været på KEA i 6,5 år
  • I 2010 blev jeg civilingeniør i mit hjemland (Argentina). På dansk kan man sige diplomingeniør i ingeniørvirksomhed-bygning. Inden jeg flyttede til Danmark i 2016, arbejdede jeg som projektleder i opførelsen af anlægstekniske infrastrukturprojekter i mit land. Jeg elskede at være på byggeplads og lære om how things get done. Da jeg fandt muligheden for at blive underviser på KEA, tøvede jeg ikke. Jeg vidste, at jeg kunne opdage en side af mig selv som professionel, som jeg altid gerne ville prøve, men jeg var ikke klar over, at det ville være en sådan berigelse. Siden jeg startede med at undervise, har jeg dedikeret meget af min tid til at opbygge et robust netværk, især i entreprenørsektoren, for at bringe al den viden til klasseværelset.