Tre KEA-dimittender har indgået et samarbejde med en række smykkedesignere verden over, så du nu kan leje dine smykker og dermed undgå fejlkøb og modefænomener med kort levetid. Trioen vil slå et slag for mindre spild – af både penge og smykker.

Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse at surfe med på de hyppigt skiftende modebølger. Og mange kan nikke genkendende til problemet med smykker, der kun bliver brugt få gange for så at blive glemt på bunden af skuffen. Derfor har iværksættertrioen Sigrid Korshøj, Stine Gosvig og Cecilie Pihl stiftet Jolicph.com. Her kan du leje smykker i en selvvalgt periode. Du kan aflevere smykkerne tilbage, når du ikke længere skal bruge dem – eller købe dem til en fordelagtig pris, hvis du forelsker dig i dem.

”Joli er et oplagt sted at prøve noget nyt, når man har mulighed for at aflevere smykkerne tilbage igen. Det er sjovt at bevæge sig lidt ud af sin comfort-zone og opdage, at man måske er meget mere til guld eller farver, end man troede”, siger Sigrid Korshøj, medstifter af Jolicph.com.

Vi er blevet bedre til at dele
Deleøkonomien eksploderer verden over. Vi deler vores biler, huse og tøj. Vi vil gerne have fingrene i lækre ting – men vi vil ikke nødvendigvis eje dem:

”Før i tiden var det et statussymbol at eje en masse dyre ting. Sådan er det ikke længere. De unge i dag vil hellere have friheden til konstant at have adgang til det sidste nye, og så er det ikke så vigtigt, om de ejer tingene eller ej,” siger cirkular strateg og ekspert i deleøkonomi, Claus Skytte. Joli er et online smykkeskrin, hvor du kan leje smykker. Du optjener point til at købe for, når du lejer, og du får rabat, når du køber et af de cirkulerende smykker. 

De tre iværksættere mødte hinanden på KEA – Københavns Erhvervsakademi, hvor de læste PBA i Design og Business og ideen til Joli opstod i forbindelse med et projekt i entreprenørskab. 

Blandt Joli’s samarbejdspartnere finder man både etablerede og up-and-coming smykkedesignere fra hele verden. I smykkeskrinet finder du alt fra minimalistiske til pompøse designs. Jolicph.com samler de designere, man skal kende lige nu, og på sitet finder du også gode råd til, hvordan du bør opbevare og pleje dine smykker.

Website: www.jolicph.com

Instagram: instagram.com/jolicph

Facebook: facebook.com/jolicph

For mere information kontakt:

Co-founder Sigrid Korshøj, Tlf. 28551366

Co-founder Stine Sloth Gosvig, Tlf. 30683680

Co-founder Cecilie Pihl Andersen, 28105252