Juryen lagde vægt på, at Mikkel Grenaa Larsen omsatte sin viden til konkret værdi for virksomheden og blandt andet skabte et instrument til en el-bil. Samt Vestergaard som innovativ, åben og professionel praktikvirksomhed.

”Er det rigtigt?!” Sådan lød det fra både Mikkel Grenaa Larsen og Vestergaard Company, da de fik af vide, at de havde vundet Årets KEApraktik og dermed går videre til den nationale konkurrence Årets Erhvervsakademipraktik som afholdes i Børsen 28.maj.

”Vestergaard er hands on – man programmerer noget, prøver det af og prøver igen indtil det lykkes. Jeg fik virkelig meget ansvar, men tilpasset hvad jeg kunne bære. De er rutinerede og topprofessionelle og samtidig utroligt rare mennesker. For mig har praktikken været en god blanding af håndværk og nørdet programmering,” siger Mikkel Grenaa Larsen om sin praktiktid hos Vestergaard Company, som primært udvikler produkter til flyindustrien og har 320 mennesker ansat USA, Frankrig, Thailand og selvfølgelig Danmark.

”Det betyder meget for os at få sådan en bekræftelse. Det er jo det, det i virkeligheden handler om – at ruste praktikanterne til fremtiden,” siger Carsten Mandal fra Vestergaard Company og fortsætter:

”Generelt lægger vi stor vægt på at forme et praktikforløb sådan, at det imødekommer de ønsker og mål praktikanterne har. Samtidig betyder det også meget for os, at de opgaver praktikanterne udfører, giver værdi for os. Vi ønsker, at praktikanterne kan indgå i teamet som enhver anden, der hvor de er nu, og kan bidrage med løsninger til opgaverne på lige fod med resten af teamet. På den måde bliver det at have praktikanter en win-win situation. Hvad mere kan man ønske sig?”

Mikkel Grenaa Larsen, der læser til Automationsteknolog, begejstrede juryen med sine ærlige og personlige reflektioner, og den udvikling han har gennemgået.

”Vestergaard har udvist overskud til at udvikle ham - han er blevet coachet til løsninger, han har ikke fået dem serveret. Det er et kæmpe firma og alligevel får han lov til blandt andet at designe og udvikle et instrumentbræt til en ny elbil. Hvilket han nailer. Det er ret sejt.”  

På KEAs Facebookside kan du se videoer med de fire andre nominerede og deres praktikvirksomhed.

Juryen bestod af

  • Louise Stenbjerre – udviklingsdirektør på Børsen
  • Hans Henrik Ter-Borch – senior project manager hos Rockwool
  • Frederikke Schmidt – grundlægger af Roccamore
  • Mikkel Jespersen - CEO i 1508

Mikkel og Vestergaard Company går videre til den nationale konkurrence Årets Erhvervsakademipraktik, som afholdes i Børsen i København den 28.maj.

Mikkel Grenaa Larsen (th) var i praktik hos Vestergaard Company.