Juryen lagde vægt på, at Mie med stor dygtighed og engagement skabte konkret værdi i sin praktik. Og at Louis Poulsen lukkede hende ind i virksomhedens helligste, nemlig udviklingsafdelingen med ansvar, åbenhed og stor professionalisme.

”Er det rigtigt?!” Sådan lød det fra Mie Karen Andie Simonsen, da hun fik af vide, at hun og Louis Poulsen havde vundet Årets KEApraktik og dermed går videre til den nationale konkurrence Årets Erhvervsakademipraktik, som afholdes 10.maj.

Louis Poulsen, som står bag noget af det mest kendte danske design, imponerede juryen:Vinder billede

”Det er vigtigt, at man ikke sætter praktikanter til at pille kartofler i halvandet år, før de får lov at kommer over til komfuret. Mie har fra begyndelsen fået meget ansvar. Det er stort, at Louis Poulsen indbyder en praktikant til deres R&D afdeling, som er der, hvor alle de spændende udviklingsopgaver findes. Dette i sig selv fortjener en anerkendelse.

Mie er blevet en del af virksomheden på linje med de ansatte, hvilket blandt andet betød, at hun blev tegnet ind i organisationsdiagrammet, og at virksomheden har givet hende en forståelse af hendes rolle i virksomheden – og hvad det vil sige at arbejde som udviklingsingeniør.

Hun har fået lov til at deltage i alle aspekter af afdelingens arbejde og har gennem møder med en masse medarbejdere fra forskellige afdelinger fået et bredt indblik i virksomheden. Louis Poulsen har vist interesse for Mies idéer og forslag, og hun har fået masser hjælp og faglig sparring fra kollegerne. Man tænker, at det ikke er første gang Louis Poulsen har haft praktikanter – de har styr på det,” lød juryens begrundelse.

Om Mie Karen Andie Simonsen, der læser til Produktionsteknolog på KEA, sagde juryen:

Skærmbillede 2021 04 21 kl. 12.41.00”Man kan læse ud af Mies indstilling, hvordan hun ”gløder”, og hvor meget hun har fået ud af dette praktikophold. Hun er super kapabel, og stikker ud fordi, hun er så dygtig. Hun har løst en helt konkret opgave, hun får lov at komme med input og løbe med ansvar, er med i beslutningsprocesser og får en rigtig god fornemmelse for, hvad det her job, og den her branche indebærer. Opholdet har også bekræftet Mie i sit studievalg, og det i sig selv er jo en kæmpe gevinst ved et praktikophold. ” 

Det var Mie selv, der fik lov at fortælle sine kolleger, at de havde vundet Årets KEApraktik, hvortil én af hendes kolleger svarede ”Og du er årets praktikant!”

Og det istemmes af hendes chef R&D Manager Alex Møller:

”I Louis Poulsens’ udviklingsafdeling har vi haft stor glæde af at have Mie i praktik, og samarbejdet er gået rigtig godt - både fagligt og personligt. At vi ikke bare bliver indstillet til Årets KEApraktik, men også vinder, det er da en stor cadeau både til Mie og til medarbejderne i Louis Poulsen – tak for det!”

Nederst på siden kan du se video med Mie og Louis Poulsen. På KEAs Facebookside kan du også se video med de andre nominerede og deres praktikvirksomhed. Og du kan læse om Mies praktikophold her.

 

Juryen består af

  • Hans Henrik Ter-Borch – senior project manager hos Rockwool
  • Lars Kruse, Lean forretningsudvikler i Inc Inc
  • Asger Halberg Hansen, praktikkoordinator på KEA

 

Mie og Louis Poulsen går videre til den nationale konkurrence Årets Erhvervsakademipraktik, som afholdes 10.maj.