Material Connexion og Material Design Lab på KEA er blevet hædret med en Core77 Design Award 2015 udvalgt blandt hundredvis af finalister for dets ”enestående udførelse, indsigt, kreativitet og hensigt”.

"Core77 Awards er en internationalt meget anerkendt pris, så vi er super stolte!Vi er i Barcelona lige nu, og oplever at der er stor interesse for at arbejde sammen med Material Design Lab. Det er fedt, og det bekræfter os i, at vi har fat i noget helt rigtigt," siger Mette Bak Andersen, leder af Material Connexion og Material Design Lab.

Denne hæder betyder samtidig, at vi også er blandt de nominerede i kategorien Peoples Choice Award.

Så stem på KEA og KEAs unikke materialebibliotek samt lab fra nu og frem til den 22.juni.

Du kan stemme her 

Core77 Design Awards anerkender og hædrer ekspertise indenfor alle områder af design og fejrer designfaget og dets udøvere. Der er 14 kategorier, som giver designere, forskere og beslutningstagere en enestående mulighed for at kommunikere hensigten, stringensen og lidenskaben bag deres arbejde. Fra konsulentopgaver til selvstændigt igangsatte projekter og iværksætterforehavender favner Core77 Design Awards en bred vifte af virksomheder: kommercielle, kulturelle, sociale, miljømæssige og diskursive.