KEA har vundet DSEB’s Innovations-og entreprenørskabspris på 100.000 kr. Prisen gives for KEAs flotte resultater og arbejde med at støtte studerende i at starte egen virksomhed.

play Video billede

Wagyukød, genanvendelse af cigaretskodder, tasker uden lim og syninger, håndværker-hjælp og en app, hvor du kan sammenligne klima- og miljødata på dit tøj. Skærmbillede 2023 11 29 kl. 20.54.30Det er bare et lille udsnit af nogle af de – vidt forskellige – virksomheder, som studerende har fået hjælp til at få ud over rampen i KEAs Start Up Hub.

På KEA tilskynder vi de studerendes innovative evner, og der er masser af hjælp at hente til dem, der gerne vil starte egen virksomhed.

"KEA’s Startup Hub modtager DSEB's Innovations- og entreprenørskabspris, fordi de har opnået flotte resultater, og har formået at få studerende til at starte egne og vellykkede virksomheder,” siger formand for DSEBs bestyrelse, Torben Möger Pedersen om prisen, som blev uddelt her til aften på Børsen i København.

Pengene skal bruges på endnu mere iværksætteri

DSEB’s Innovations- og entreprenørskabspris på 100.000 kr. uddeles én gang om året til en person eller en institution, som har gjort en særlig indsats for at styrke innovation og entreprenørskab inden for uddannelsesområdet.

Skærmbillede 2023 11 28 kl. 09.13.51”Den her pris betyder enormt meget for både KEA og for Start Up Hub’en. Det er en stor anerkendelse af det arbejde, vi har lavet. Det giver energi og vind til at fortsætte. Med prisen og pengene vil vi rigtig gerne udvikle et digitalt tilbud til alle KEA-studerende til at lære om Start Up Hub’en, vi vil gerne lave et exit-program for de studerende, som er ved at være færdige, og vi vil rigtig gerne lave et alumnenetværk for de studerende, der er færdige og som har været gennem Start Up Hub’en, så vi kan følge dem,” siger Frej Sorrento Dichmann, leder af KEA Start Up Hub.

Læs mere om KEAs Start Up Hub her.