KEA er blevet inviteret til at deltage på British Coucils Emergin Talent platform under London Fashion Week.

Tolv nyuddannede talenter – herunder Niels Gundtoft Hansen fra KEA – præsenterer deres bud på ny skandinavisk mode i udstillingen ’Re Design: Emerging Scandinavia’.

Udover at vise de nye designere frem for branchen, skal modetalenterne være med til at brande de skandinaviske modeuddannelser og sætte dem på verdenskortet.

Niels Gundtoft Hansen, der er i gang med at færdiggøre sit bachelor projekt, er selvsagt blev rigtig glad for at få lov til at være en del af de tolv Re Present Scandinavian Talents.

”Jeg ser det som en god mulighed for at få min herrekollektion vist frem på international grund, og det er en stor ære.”

Re Present Scandinavia er navnet på det fælles skandinaviske hus, der foruden de nye talenter vil huse 25 etablerede skandinaviske brands og dermed skabe samlet opmærksomhed om skandinavisk design.

Huset på 64 Lincoln´s Inn Fields er en unik ramme for de skandinaviske modevirksomheder til møder med vigtige indkøbere og andre samarbejdspartnere.

Udstillingen er arrangeret af den danske, norske og svenske ambassader i London sammen med British Council og British Fashion Council. Det Skandinaviske Hus indgår som en del af arbejdet med talentudvikling i Innovationsnetværket Livsstil – Bolig & Beklædning, som er et netværk under Ministeriet for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser.

Showroomet er åbent for offentligheden, indkøbere og presse mellem fra den 15. til den 18. februar.

www.representshowroom.com