Tirsdag fik KEA besøg af 75 unge og top motiverede gymnasielever med specielt høje karakterer. Der var så stor efterspørgsel på at besøge KEA, at 50 måtte på venteliste.

Via akademiet for Talentfulde Unge er det muligt at deltage i en række tilbud - blandt andet besøge relevante uddannelsessteder – og KEA var altså yderst populær hos de lyse hoveder.

Temaet for dagen var INNOVATIV TÆNKNING OG METODE. Dagen bød blandt andet på et kig ind i KEAs materialebibliotek, som er Skandinaviens største, og derefter fortalte Tim Vang om accelerator-programmet og arbejdsmetoder.

I den forbindelse præsenterede to tidligere deltagere på KEAs accelerator-program deres innovative forretningsprojekter:

Markedsførings-app

Zeth Kragholm Edwardsen har skabt Woomio, en webapplikation som sørger for markedsføringsindhold til brug for virksomheder, skabt af kunderne og med kunderne som afsendere på deres sociale medier.

For kunderne betyder det, at virksomhederne er interesseret i at betale dig, da en anbefaling fra dig i din sociale sfære, er det vi omtaler som social currency.

Sunde stiletter

Frederikke Schmidt har designet smukke, højhælede sko, der ikke giver smerter i fødder og ryg. I samarbejde med en ortopædisk håndskomager har Frederikke udviklet en anatomisk korrekt sål, der er designet til at støtte og afhjælpe det kæmpe pres, der kommer på foden, når man går i høje hæle. Sålen gør skoene mere behagelige at gå i samtidig med at den forebygger almindelige skader som hælsporer, nedsunken forfod og knyster. De første sko er færdigsyede slutapril.