Stine Gosvig og Cecilie Pihl startede Jolicph.com som en del af deres entreprenørskabs-projekt på KEA. Nu er de nomineret til årets IVÆKSTpris.

IVÆKSTprisen er iværksættermiljøets egen pris, som hvert år hylder de dygtigste danske iværksættere.

Stine Gosvig fra KEA start-up’en Joli er nomineret til prisen Årets Unge Håb, som gives til en iværksætter under 25 år, som har bevist, at alder ikke behøver at være en stopklods, og som har formået at tage en ide fra skolebænken og omdanne den til forretning.

Hvis diamanter er en piges bedste ven, så har Joli gjort det muligt at have en hær af venner. Joli er en deleøkonomisk platform for smykker. Ideen opstod  under Gosvig og Pihls studietid, hvor de så et marked for smykker i en prisklasse over impulskøbet. I samarbejde med en række smykkedesignere verden over opkøber de smykker og sætter dem herefter i cirkulation, og man kan så leje dem i op til 12 dage.

Iværksætterhelte hyldes

IVÆKSTprisen uddeles til virksomheder, der har udmærket sig på vækstskalaen, og handler om den gode iværksætterhistorie. Derfor er IVÆKSTprisens vindere ikke bare iværksættere, der oplever økonomisk succes men i lige så høj grad ildsjæle, der bryder rammerne og inspirerer andre med deres innovative ideer og vovede iværksættereventyr.

Succeser som GoMore, Billetto, CLC Bio og Zetland er tidligere vindere af IVÆKSTprisen.

“Jeg tør godt sige, at uden IVÆKSTprisen ville jeg ikke være, hvor jeg er i dag,” siger urdesigner Christina Hembo fra Christina Design London. Christina Hembo vandt IVÆKSTprisen i både 2008 og 2009 og er i dag god for mange millioner.

Serieiværksætter Casper Blom er enig. Han vandt prisen Årets Unge Håb i 2012, og har i en alder af 23 år været involveret som partner eller ejer i 10 forskellige succesfulde virksomheder:

“IVÆKSTprisen er mere end bare en anerkendelse. Det har været en kickstarter for både min og mange andre iværksætteres karriere. IVÆKSTprisen er ofte en rigtig god indikator for, hvem der bliver de næste store iværksætterstjerner i Danmark.”

IVÆKSTprisen er arrangeret af erhvervsportalen IVÆKST i samarbejde med Google, PwC, Codan og ASE. Det er repræsentanter fra topledelsen i disse firmaer, der udgør IVÆKSTprisens jury. IVÆKSTprisen blev første gang uddelt i 2008.

Prisuddelingen løber af stablen den 23. November hos PwC.

Fakta om Joli

Joli er et online smykkeskrin, der giver adgang til at leje smykker. Hvis man forelsker sig i et af de lejede smykker, kan man købe det. Man optjener point til at købe for, når man lejer, og man får rabat, når man køber et af de cirkulerende smykker.

Smykkerne er nøje udvalgt og kommer fra dygtige upcoming og etablerede designere i hele verden.

Joli er en bæredygtig mulighed for at bære trendy og unikke smykker – og kun købe dem, som man ikke kan undvære.

De to foundere mødte hinanden på PBA i Design og Business på KEA De afsluttede deres uddannelse i 2016. Projektet blev til i forlængelse af et skoleprojekt i entreprenørskab sommeren 2015.

Website: www.jolicph.com

Instagram: instagram.com/jolicph

Facebook: facebook.com/jolicph