Pedro L. Mejia, som studerer Webdevelopment, har udviklet et stykke kunstig intelligens, der kan forudse, hvordan et opslag vil klare sig på sociale medier.

Theia.pro hedder værktøjet, der kan analysere billeder og video og derigennem forudse – og dermed også forhindre – en potentiel shitstorm.

Pedro L. Mejia fik ideen, mens han læste Multimediedesign og udviklede siden sin ide i KEAs start up-program Ignite. Og nu er han så udvalgt til ScaleIT, som er et fem dages iværksætterprogram arrangeret af Korean Institute of Startup and Entrepreneurship Development. Men ud af deltagerne i ScaleIT er han blandt de få, der også er udvalgt til K-ground, som er et 2-ugers acceleratorprogram i Seoul for “startups with brilliant ideas” indenfor AI og Cloud-sektoren.

Skærmbillede 2019 09 16 kl. 12.47.17“Min uddannelse på KEA har været berigende på mange måder, og jeg har lært at udvikle digitale løsninger fra bunden og op. Men et af højdepunkterne har været at deltage i KEA Ignite. Det gav mig adgang til et internationalt netværk, som lagde fundamentet for at Theia.pro kan blive en global spiller i det digitale økosystem.”

I Ignite er udviklingskonsulent Gunnar Näsman glad for at kunne arbejde med talent og løfte studerende, der udmærker sig, såsom Pedro, ind i relevante sammenhænge:

”Pedro er et rigtig godt eksempel på et menneske, der har de karakteristika, der skal til for ikke bare at få en god ide, men også kunne realisere den. Han er ambitiøs og vedholdende, men også lyttende og generøs. Personligt glæder jeg mig til at følge ham - ikke mindst nu, hvor han har fat i AI, som er en af de teknologier, vi kun har set begyndelsen af.”

KEA Global støtter Pedro L. Mejia  med kr. 10.000 til dækning af flybillet og deltagelsesgebyr, så han kan udvikle sit talent for iværksætteri endnu mere i en international og endnu mere konkurrencepræget kontekst.