Livet i rummet inspirerede Stefania Dinea til et nyt rumcenter på Stockholms KTH Royal Institute of Technology. Som vinder af arkitektkonkurrencen, skal Dinea arbejde som projektleder hos NCC, der bygger hendes design ’Everchange Module’.

Stefania Dinea, der fik sin BA fra KEA - Københavns Erhvervsakademi i 2014, har designet en pavillon med et stærkt fokus på lodrette flader af grønt.

Astronaut og KTH Space Center direktør Christer Fuglesang sad i juryen, der valgte Everchange Module som vinder:

"Everchange Module er tankevækkende og inspirerer os til forestillinger om, hvordan vi kan leve på andre planeter. Everchange Module bruger byggepladsen som en midlertidig udstilling af bæredygtigt byggeri og social bevidsthed."  

Også Peter Wågström fra NCC var begejstret:

"Vinderprojektet kan udvikles på så mange forskellige måder."  

Stefania Dineas design vil blive realiseret i Dome af Visions, en hvælvet bygning, som NCC bygger på KTH campus til møder, seminarer og konferencer. Dome og Visions bliver indviet i forbindelse med astronautkonferencen Inspired by Space i september på KTH.  

"Min ambition var at tilbyde en pragmatisk løsning på byens forandring og forbrugerens behov på en måde som gav mulighed for ekspansion og genanvendelighed," siger Dinea.

"Fra begyndelsen valgte jeg at betragte rummet som en dimension af højde, dybde og bredde, og så begyndte tanken om et kubisk modulsystem at danne sig i mit sind."

Opbygningen af Everchange Module sikrer en nem kobling på alle 3 akser, hvilket giver modulerne mere stabilitet og evnen til at blive genbrugt som helhed.