CEOWORLD Magazine har netop udsendt listen over de 100 bedste designskoler i verden lige nu. KEA ligger på en flot 56. plads.

The Top 100 Fashion Schools In The World: 2016 Ranking er en rangordning af verdens  bedste designskoler, baseret på en metode der vurderer akademisk-omdømme, arbejdsgiver-omdømme, kvaliteten af ​​undervisningen og mangfoldighed.

Angiveligt har CEOWORLD Magazine spurgt flere end 62.000 tidligere studerende, modehuse, rekrutteringskonsulenter, designere og branchefolk og bedt dem rangere skolerne efter oplevelse, indflydelse og værdi.

Programchef på KEA Design, Mette Harrestrup, er naturligvis glad for at være med på listen, men hun lægger endnu mere vægt på en anden liste:

”Vi skimmer naturligvis disse efterhånden mange forskellige internationale rankinger, men spørgsmålet er, om de i virkeligheden er udtryk for en ligefrem proportionalitet med kvaliteten i uddannelserne. På KEA måler vi primært på, om de studerende kommer i jobs fra dag 1- og om de starter egne virksomheder op. Det er den bedste ranking, vi kan få,” siger Mette Harrestrup.

Du kan se listen her