Da børnenes MGP rullede over TV-skærmene med Joakim Ingversen som vært, var han iført tøj og smykker skabt af to entreprenante KEA-studerende. Også fruen Sofie Linde er glad for de studerendes design.

Merle Michela Hansen arbejder som stylist og har virksomheden JOME, og fik muligheden for at lave et unikt sæt tøj til Joakim Ingversen, da han skulle være vært ved årets MGP.

Også Sofie Linde har været iklædt JOME i forbindelse med sin rolle som vært på X-factor. 47086775 1176175275878059 6659566724838326272 n

Merle Michela Hansen og hendes partner er begge udannet skræddere, og kan derfor selv sy tøjet – i hvert fald indtil de har penge nok til at kunne outsource produktionen.

Men det var ikke kun tøjet, der havde en KEA-forbindelse ved årets show. Også smykkerne er skabt af en KEA-studerende:

”Jeg syntes, at det ville klæde sættet med nogle fede armbånd, og tænkte straks på Cuff. Jeg kender Gustav og Jonas fra studiet, og de laver nogle super flotte armbånd. Jeg kan godt lide at bruge mindre kendte brands, når jeg styler, da det giver mulighed for at vise noget andet, end det man plejer at se. Og Joakim elskede armbåndene,” siger Merle Michela Hansen som læser e-design på KEA.

DR ønskede flotte sølv- og guldsmykker, som ikke koster det hvide ud af øjnene. Og også på det punkt passede Cuff ind:

”Netop de kriterier er baggrunden for, at vi startede vores virksomhed. Vi mener nemlig, at et ægte håndlavet sølv- eller guldarmbånd ikke behøver ruinere dig. I stedet skal det være et produkt som de fleste kan få fingrene i,” siger Gustav Dalsgaard Jeppesen, som har Cuff sammen med Jonas Munch Schmidt-Andersen.

Du kan se Cuff armbånd til både mænd og kvinder her. 

JOME er liiiiige på trapperne med website og Instagram. IMG 7386