Fazel Ahmad Majed er på Forbes 30 under 30 liste med det digitale væksthus Growbix, som han startede med kompetencer fra KEA. Derfor er KEA også det første sted, han søger efter nye medarbejdere.

At komme på det amerikanske erhvervsmagasin Forbes anerkendte ’30 under 30’-liste er en bucket-list drøm for mange iværksættere og erhvervsfolk. Og det er lykkes for Fazel Ahmad Majed og virksomheden Growbix, som han startede i 2019, lige da han var blevet færdig på uddannelsen Økonomi & IT.

Skærmbillede 2023 04 03 kl. 11.27.24Growbix hjælper virksomheder med at øge omsætning og bundlinje gennem datadrevet og strategisk rådgivning, digital marketing og webdesign.

”Vores mission er at skabe fremtidens vindere indenfor eCommerce,” siger Fazel Ahmad Majed. I dag har Growbix 13 ansatte og 70 webshops som kunder.

”KEA og min uddannelse i Økonomi & IT har en væsentlig betydning, i forhold til hvor Growbix og jeg er i dag. Det var på KEA, jeg blev inspireret til at starte min første virksomhed, som jeg drev sideløbende med mit studie, fordi der var en entreprenant og ambitiøs kultur,” siger Fazel Ahmad Majed. Han valgte at benytte muligheden for at komme i iværksætterpraktik i egen virksomhed.

”Det gav mig mulighed for at dykke dybt ned i min forretning, og sætte virksomheden og udfordringer i perspektiv til undervisningen og de cases, vi havde arbejdet med.

Og undervisningsmæssigt fik jeg mange faglige kompetencer. Det som især er fedt ved KEA er, at undervisningen altid bliver relateret til praktiske eksempler i den virkelige verden med konkrete cases, som vi bidrog til at løse.”

Købte studiekammerats webbureau

Men der hvor KEA har sat sit største og vigtigste præg på Fazel Ahmad Majed, er det sociale netværk, han fik på uddannelsen.

”Mange af dem, jeg anser som værende mit tætte netværk, kommer fra KEA. Relationen har været stærk, og vi har holdt fast – en af partnerne i Growbix er min gamle klassekammerat Sebastian, derudover har vi også en anden klassekammerat, Christian, ansat i en ledende stilling. Og tilbage i februar købte vi et sejt webbureau, som er startet af en medstuderende KEA.”

Ud af Growbix 13 ansatte er de syv af dem fra KEA, og det er der en grund til: 

”KEA er det første sted, vi poster vores jobopslag, fordi jeg ved, at det er kompetente mennesker, som er klar på at tage ansvar og bygge en fed kultur.”