KEA-studerende Marta Dolska er i finalen til EcoChic Design Award 2017, og du kan stemme på hendes smukke design, der gør brug af up-cycling.

Marta er blandt de 24 semifinalister til den verdensomspændende konkurrence, hvor deltagere fra ikke mindre end 46 lande herunder Japan, Israel, Kina og USA har sendt deres design ind.

To paneler af regionale dommere vurderede de mange ansøgninger fra hele verden og valgte de 24 semifinalister ud, som nu skal overbevise dommerne om, at de skal være blandt de sidste 10, som går videre til finalen under Hong Kongs Fashion Week i september.

Marta Dolska benytter rekonstruktionsteknikker på genbrugstekstiler og gamle herreskjorter. Hun blander maskuline og feminine former, og er inspireret af den asiatiske og ephemerale æstetik og natlysblomstens organiske former, der udstråler romantik og utilsigtet perfektionisme.

”Gennem mit arbejde vil jeg ændre folks tanker og vaner omkring forbrug og dermed mindske forbrugerisme og minimere affald,” siger Marta Dolska. 

Fra nu og frem til den 22. maj kan du stemme på Marta Dolska i People’s Choice-kategorien, som annonceres sammen med de 10 EcoChic Design Award 2017 finalister 25. maj.

Du kan stemme på Marta her