I dag er dagen, hvor 100 studerende fra 40 lande stiller sig op foran nogle af de mest magtfulde mennesker i verden og præsenterer deres løsningsforslag til, hvordan modeindustrien kan ændres og gøre en forskel til det bedre.

I tre dage har de studerende arbejdet i døgndrift. I går pitchede de deres ideer foran et testpanel af chefer fra Nike, H&M og EU-kommissionen.

Benjamin Edwards, VP Global Outreach Nike, fra Lars Mortensen, European Commission, Angela Snow, VP of Creative Operations Nike og Hendrik Heuerman, H&M

Som var meget imponerede.

I dag går det for alvor løs, når de unge skal fremsige deres endelige krav til cheferne for en stor del af verdens største brands, Vogue-redaktører, politikere, forskere, NGO’er, modeller ja, alle dele af modeindustrien.

Det hele foregår i DR Koncertsalen i forbindelse med Copenhagen Fashion Summit, og du kan se med live her fra kl.13.20

Alberte Laursen Rothenborg (Esmod Berlin, MA i Sustainable Fashion på KEA) er en af ​​oplægsholderne i eftermiddag:

”Det har været nogle intense dage, som har udvidet min horisont og forståelse af bæredygtighed. Jeg er stolt af at sige, at vi har skabt nogle stærke krav til industrien baseret på vores vision for branchens fremtid. "

Kl.14.15 er der reception i lobbyen i DR Byen, hvor der er mulighed for at tale med studerende.

Youth Fashion Summit er den næste generations stemme. 


For yderligere information kontakt Clarissa Berg på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og 61 65 79 32.

Billede af: Gianluca Mazzarolo fra GM Creative Studio