Dwayne Shows havde så stor gavn af KEA Biblioteks webinar om opgaveskrivning og studiekompetencer, at han mener, det burde være obligatorisk for alle på 1. semester. Har du brug for hjælp kan du finde dem online.

KEAs unikke og utrættelige bibliotekarer har ikke ligget på den lade side, bare fordi der var lockdown. Biblioteket har kørt forskellige webinars på Teams – blandt andet et relateret til opgaveskrivning og portalen Studieviden Q&A ABOUT THE STUDY SKILLS PORTAL rettet mod dem der skriver (stor) opgave og har brug for afklaring om, hvordan og hvor man kan få hjælp til forskning, kildekritik, referencer, skriftlig præsentation osv.
Der var rigtig mange studerende, der deltog i webinaret:  50 til det danske og 30 til det engelske. 

ImageUndervejs skrev Dwayne Shows “Tak, god information. Det bør være obligatorisk for alle studerende på første semester at have en forelæsning om dette. Jeg ville ønske, at jeg havde vidst alt dette, da jeg begyndte mine studier.”

Webinaret gav ham et klart overblik over mange af de værktøjer og ressourcer, der er tilgængelige via KEA Bibliotek.

“Jeg vidste ikke, at mange af de her værktøjer fandtes før webinaret, og det havde været rart at kende til dem tidligere i mit forløb på KEA – især før den afsluttende opgave på 4.semester. Vi fik selvfølgelig af vide, at vi kunne bruge KEA Bibliotek online på første semester, men vi har ikke fået en liste over, hvad der tilbydes – den eneste måde, at finde ud af det på, er ved at scrolle igennem alle faner på bibliotekets hjemmeside,” siger Dwayne Shows, som gerne ville have benyttet sig af flere af de andre webinars – og deltaget i undervisningen.

“Men jeg har en lille datter, som jeg var nødt til at tage mig af, indtil skolen åbnede igen.”

Det kan dog stadig nås, for bibliotekets kurser bliver optaget og lagt på hjemmesiden. Se dem her: https://bibliotek.kea.dk/da/