På KEA kårer vi hvert år Årets Underviser. I år har over 800 studerende indstillet deres yndlingsunderviser til titlen. I løbet af den kommende tid afslører vi løbende de ni nominerede. Vinderen kåres på KEAs medarbejderdag den 15. august.

Henrik Eppers er nomineret til titlen som Årets Underviser på KEA. 

Hvad er særlig vigtigt for dig i din undervisning?

"Det primære er de studerende – det at skabe forplantning af viden og bidrage til erhvervslivets udvikling igennem nuværende og kommende generationer er utroligt givende. At arbejde med den praksisnære teori – igangsættelsen af en operationalisering og virkelighedsnær omverden; der kan skabe transfer for de studerende og som samtidigt laver dem til ”Forandrings Agenter” i kommende ansættelser, bidrager til fremtiden og skabelsen af et omstillingsparat erhvervsbillede – det er utroligt spændende.

At sparre og i tilfælde at inddrage kollegaer, industri og studerende og deres tidsånd, skaber en forbindelse som man ikke altid kan opnå i erhvervslivet fordi der handler det altid om konkurrencebilledet og ikke vidensdelingen."

Hvorfra får du inspiration til din undervisning?

"Primært fra omverden – fra kollegaer, fra anerkendte teoretikere, fra uddannelsesinstitutioner og specielt fra erhvervslivet.
De studerende spiller naturligvis også ind, og gør at intet er status quo – men hele tiden et forandret billede."

 

Blå bog: Henrik Eppers Henrik paa ski

  • Underviser i Design - Fashion Management (EAK & PBA) / Creative Branding (Valgfag PBA) / Retail (AU)
  • Har været på KEA i 6 år
  • Oprindeligt er jeg ”blot” ankommet med en Handels & Marketingsuddannelse fra Niels Brock. I tillæg bidrager jeg så med 30+ års erhvervserfaring fra Mode og Livsstilsbranchen hvor jeg er gået fra specialist i det kommercielle til generalist i drift og ledelse af virksomheder. Som bundne krav for at undervise på kompetenceniveau 5 & 6 har jeg taget en HD-uddannelse fra CBS med speciale i International Business.