Brittany og Michelle har brugt de seneste tre måneder på at sy. Hvert enkelt stykke tøj fra Re.Imagine er nemlig håndsyet, og det gælder også kollektionen for Røde Kors, der er skabt af genbrugsmaterialer.

Re.Imagins filosofi er bygget op omkring lokalt ’one of a kind’ håndlavet design, som vi a genbrugsmaterialer tackler det store ressourceforbrug som modebranchen er en del af.
 
Deres debutkollektion er i samarbejde med Røde Kors og alle indtægter vil gå direkte tilbage til Røde Kors. Med en baggrund i bæredygtighed fra deres nuværende studie på Sustainable Fashion på KEA har Michelle Bjerregaard Jensen og Bretagne Malvino gjort det til deres mission at gøre en forskel og udforske bæredygtige alternativer. Med på holdet er også Denise Borre, der står for foto, og Rita Leal som er ansvarlig for grafisk design, kommunikation og PR."Vores hovedfokus er at udfordre det nuværende mode-system og finde nye spændende måder at bruge allerede eksisterende ressourcer, i stedet for at være afhængig af nye og tilføje yderligere affald til verden," siger Michelle Bjerregaard Jensen. Kollektionen kan købes i dag og kun i dag i POP-UP København Teglgårdstræde 7B DK-1452 København K fra kl.16-20

How it's made:

https://vimeo.com/179037722 

Campaign: 

https://vimeo.com/179035315