På KEA kårer vi hvert år Årets Underviser. I løbet af den kommende tid afslører vi løbende de ni nominerede. Vinderen kåres på KEAs medarbejderdag den 18. august

Blå bog: Gitte Nørregaard

  • Underviser i Design 
  • Har været på KEA i 12 år
  • Har forskellige uddannelser indenfor marketing & kommunikation, primært fra Aarhus BSS. Men når man arbejder med ”værktøjskassen” indenfor marketing & kommunikation, er det nødvendigt løbende at forny den med kurser, uddannelser mm. Det gør jeg, mine kollegaer og det vil også være en præmis for vores studerende efter farvel til KEA.
    Jeg har arbejdet hos nogle spændende virksomheder i mere end 20 år og har bred erfaring indenfor marketing & kommunikation. Men værktøjer indenfor branding – bredt -  er nok mine favoritter.
    Fik for 12 år siden lyst til i højere grad at arbejde med mennesker. Jeg startede på KEA, fordi jeg tror på, at den teoretiske værktøjskasse læres bedst i praksis og sådan arbejder vi her.

portæt

Gitte Nørregaard er nomineret til titlen som Årets Underviser på KEA. 

Hvad er specielt ved din måde at undervise på?

"Det er vores KEA studerende nok bedre til at svare på. Selv stortrives jeg, når mine studerende vil diskutere, sætte spørgsmålstegn ved, og være nysgerrige sammen med mig. Er stor fan af ”Spørge Jørgen”, men slutningen i bogen burde skrives om. Han burde belønnes og ikke straffes." 

Og Gitte uddyber: 

"Jeg bruger også mine arme rigtig meget, når jeg underviser, så nedlukningen var lidt af en udfordring. Der er grænser for, hvor meget ”arm” der er plads til på TEAMS og fx en 13” skærm. Så har jeg også svært ved at stå stille. Pisker rundt. Et irritationsmoment jeg er bevidst om, men har svært ved at styre."

En af dine studerende har i sin indstilling udtalt følgende om dig og din undervisning. "Gitte formår at gøre selv de tunge emner inspirerende. Det er tydeligt at høre at Gitte har en stærk erfaring som hun altid formår at få bragt i spil med gode eksempler fra det virkelige arbejdsmarked. Det fjerner den afstand man som studerende kan have til det liv man efterfølgende skal ud i. Hun får en til at reflektere og engagere sig i undervisningen, og det er tydeligt at mærke at hun ønsker sine elever det bedste og at hun brænder for sit arbejde. Kea er heldig at have en lærer som Gitte!”

Hvad tænker du om den udtalelse?

"Jeg bliver rørt….og glad!"

Hvad betyder det for dig at blive nomineret?

"Æren tilfalder ikke bare mig, men også mine dejlige kollegaer, vores spændende samarbejdsparter og ikke mindst de studerende selv. Uden dem var der jo ikke gode diskussioner, ny læring – også for mig, udfordringer osv. Hvor ville det være kedeligt!" slutter Gitte.