Byggeriet er en smeltedigel af alskens kompetencer, der konstant er i udvikling. På KEAs byggeuddannelser er der lige nu et historisk stort behov for flere undervisere, der kan bidrage til at sikre denne kompetenceudvikling.

Det går stærkt i byggebranchen, og det mærkes også på KEA, der blandt andet uddanner bygningskonstruktører, byggeteknikere, byggekoordinatorer og kort- og landmålere. Efterspørgslen på nyeste byggetekniske viden og teknologiske og praktiske kompetencer er høj. Derudover åbner KEA ny campus i Hillerød i sommeren 2022, så KEA leder med lys og lygte efter branchefolk, der vil være med til at uddanne fremtidens byggebranche.

"Efterspørgslen på endnu flere af vores dimittender og den nyeste viden er simpelthen så stor, at vi er nødt til at udvide markant. Derfor er vi på udkig efter de bedste hoveder inden for alt lige fra byggeteknologi, ingeniørarbejde, installationer og projektering til byggejura, byggekoordinering og kommunikation," fortæller uddannelseschef Louise Boel.

 

Grib knoglen og hør mere

Louise Boel fortæller, at de netop nu arbejder på jobopslagene til de mange forskellige stillinger, de inden længe slår op, men interesserede kandidater er allerede nu velkomne til at kontakte hende, hvis de kan se sig selv være med til at forme fremtidens talenter i byggeriet.

"Interesserede kandidater skal endelig bare give mig eller en af mine chefkollegaer et ring og få en snak om jobmulighederne. Så tager vi alt det formelle med ansøgning og CV senere".

Bliv en del af et stærkt videnmiljø

job paa kea 4KEA er en kendt og vigtig spiller i byggebranchen, når det kommer til at uddanne akademiuddannede og professionsbachelorer til byggeriet. Undervisningen kombinerer teori og praksis, og de kommende undervisere bliver en del af videreudviklingen af byggeuddannelsernes fokus på mere klimavenligt og ressourceeffektivt byggeri, energieffektive og sunde bygninger og ikke mindst en digital understøttelse af byggeriet. Gennem sit medlemskab i Bloxhub er KEA med helt fremme, når det kommer til fremtidens byggebranche.

Interesseret i at høre mere om de forskellige jobmuligheder?

Uddannelsescheferne kan kontaktes på følgende telefonnumre:

loub

Uddannelseschef Louise Boel, 23 49 09 52

Jacob

Uddannelseschef Jacob Krøyer Olsen, 23 62 39 49

cst

Uddannelseschef Claudio Spaziani Testa, 20 28 24 22