Hvis du vil studere på KEA efter sommerferien, skal du søge nu. Jarl Storgaard har søgt ind på Automationsteknolog, fordi han både vil bruge sin hjerne og sine hænder.

Mange tror, at automationsteknologi er noget med biler, men det er det ikke. En automationsteknolog arbejder med automatisering af alt fra små maskiner til store produktionsanlæg, robotter og robotteknologi.

Så selvom Jarl Storgaard købte en motorcykel sidste sommer, som indimellem kræver lidt reparation, og derfor har fundet ud af, at det er virkelig sjovt at arbejde med mekanik og teknik, så handler hans beslutning om at søge ind på Automationsteknolog mest af alt om muligheden for et studie og et arbejdsliv med afveksling:

Jarl”Dybest set vil jeg gerne tage en uddannelse, der både er hands on-konkret, og hvor man kan se og mærke det, man arbejder med, men som også kræver en del hjernekraft og er fagligt udfordrende og stimulerende. Og så spiller jobsikkerhed og uddannelsens længde en rolle. Jeg kan studere og nøjes med at bruge SU i to år og gå ud til jobsikkerhed og høj løn i en branche og et fag, hvor man kan lave mange forskellige ting og finde sin egen niche i en stor verden af automation,” siger Jarl Storgaard, som er student med et snit, der mere eller mindre giver frit valg på alle hylder.

”Jeg kommer fra gymnasiet og har egentlig været meget bogligt orienteret og arbejdet med at undervise og lave uddannelsesmaterialer. Og alt det boglige er også virkelig sjovt at dykke ned i, men jeg ville synes, det var rigtigt kedeligt at læse og skrive og tale til hverdag – jeg vil gerne lave noget konkret, tage steder hen og få realiseret nogle projekter.”

 

Her kan du læse mere og søge ind på Automationsteknolog.

Du kan se alle KEAs ledige studiepladser her: https://kea.dk/uddannelser#ledige-pladser