Drømmer du om at se dine blyantsstreger komme til live ved hjælp af et enkelt museklik? Så mød op hos Truemax Academy, når de afholder infoaften i deres nye lokaler på KEA på Lygten 37 den 14. April kl.16.00.

Her kan du deltage gratis i en workshop, hvor du kan teste, om du har evnerne til at blive den næste store 3D-stjerne, og afprøve hvad det vil sige at være elev på en af verdens bedste skoler inden for 3D animation, computer grafik og spiludvikling.

Truemax Academy er en af Danmarks og Europas førende skoler inden for 3D animation, computer grafik og spiludvikling. Skolen blev grundlagt i 1998 af de tre brødre Mohannad, Maytham og Moayad Fahmi ud fra et ønske om at tilbyde undervisning i avanceret 3D-animation, hvilket ingen andre udbød i Danmark på daværende tidspunkt. Med grundlæggelsen af Truemax Academy blev det muligt for studerende at lære og arbejde professionelt med 3D computergrafik, animation og spil.

Fra begyndelsen blev Truemax Academy grundlagt med høje standarder i undervisningen og uddannelsen. Standarder, der betyder, at skolen i dag er blandt de bedste og mest respekterede i Europa og har nogle af verdens bedste animationsartister og kunstnere som undervisere og gæsteforelæsere.

Truemax Academys 3 ½ årige uddannelse er SU-berettiget og er en videregående uddannelse på niveau med andre mellemlange uddannelser. 

Program for infoaften

16.00-16.10: Velkommen

16.10-17.30: Undervisere og studerende ved Truemax Academy vil fortælle om uddannelsen, om skolen og om hverdagen som elev. Der vil også være tid til at stille spørgsmål.

17.30-19.00: Gratis workshops: du kan deltage enten på 3D-workshop eller på tegneworkshop. Du kan kun deltage i en enkelt workshop, da de afholdes på samme tid. Husk at tilmelde dig via truemax.dk

19.00: Farvel og tak for i dag – og på gensyn!

Se hele programmet på vores hjemmeside: www.truemax.dk  

Infoaftenen foregår i Truemax’s nye lokaler på KEA, Lygten 37, hvor du ud over at høre om skolen og uddannelsen også har mulighed for at deltage gratis enten i en 3D- eller tegneworkshop. Tilmelding er nødvendig via skolens hjemmeside: www.truemax.dk