Kom med til Global Educators Summit 2020 på torsdag og blive klogere på, hvordan uddannelse er afgørende for at skabe forandring i en (mode)verden i knæ.

2020 er et år, vi alle helt sikkert vil huske. Udover Covid-19 og effekten på vores samfund har det været et år, hvor økonomier og industrier kollapsede, forsyningskæder smuldrede og daglige processer og rutiner blev vendt på hovedet eller helt fejet af banen.

Det pres og de store spørgsmål modeindustrien stod overfor inden Covid-19 er kun blevet forstærket, og vigtigheden af ​​at finde løsninger på de mange komplekse emner er altafgørende. Faldende global efterspørgsel og annullerede ordrer over hele verden – én ting har Covid-19 helt sikkert lært os: Vi var ikke forberedte, og revnerne mellem forsyningskæderne er kun blevet udvidet.

De helt store udfordringer stammer fra de seneste mode-boom-årtier, der bygger på enmasseproduktion, der prioriterer profit over socialt og bæredygtigt ansvar. Men i takt med at forsyningskæderne og deres uretfærdigheder bliver mere gennemsigtige, ændres forbrugernes krav. Men forandring kan kun ske, når de rigtige ledere, politikker og visioner er på plads.

Uddannelse er afgørende for at kunne skabe forandring. 

Educators Summit 2020 præsenterer toneangivende spillere fra uddannelsesinstitutioner og virksomheder fra hele branchen. De vil diskutere og udforske uddannelses rolle og vigtighed i denne tid, og specifikt hvilke evner og kompetencer der er behov for, for at fremme og understøtte en ny modig modeverden.

Den virtuelle summit begynder 5. november kl.9. med de første diskussioner, der forbinder skoler og undervisere fra hele Asien, og som leder over i oplæg og rundbordsdiskussioner med brancherepræsentanter og akademiske fyrtårne fra hele verden.

Det er vores vision at forbinde undervisere, studerende og industri og ikke mindst udvikle en handlingsplan for at fremme uddannelse i mode.

Kom og vær med!

Det er gratis at deltage, og du kan sikre dig en billet her, hvor du også kan læse mere om emnerne, dagsordenen og se programmet for hele eventen.

Som en del af Educators Summit 2020 inviterer vi forskere, undervisere og institutter inden for design til at sende artikler, undersøgelser, resultater, forskning og andre ressourcer, der kan deles og cirkuleres blandt deltagerne, ligesindede og branchemedlemmer. Del din viden med os her Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Med en mission om at forbinde verden vil alt indhold blive streamet live og optaget og være tilgængeligt for alle gennem PI Apparel, som er partner på eventen.

Educators Summit afholdes i partnerskab med PI Apparel under deres Spotlight Sustainability in Education-initiativ, der samler nøgleaktører og undervisere i branchen.