Lige nu udstiller studerende fra PBA i Design & Business deres kreative bud på, hvordan man kan drapere og manipulere stof til at skabe volumen og 2D- og 3D effekt. Oplev dem i biblioteket på Guldbergsgade.

Via 2D- og 3D-øvelser har de studerende fået både teoretisk og praktisk indsigt i forskellige former for design og ikke mindst øget deres forståelse af form, færdigheder i drapering, tekstilmanipulation og viden om materialer og finish.

Ved at analysere andres kollektioner og modehistorien som sådan har de studerende observeret, hvordan den gentagne brug af volumen, detaljer og trim skaber sammenhængende kollektioner.

De studerende har lært at bruge drapering som et skitseringsværktøj og gennem praktiske øvelser med netop volumen, tekstilmanipulation og skitsering har de skabt en kollektion på 20 stiles og én prototype.

De studerende arbejdede i en kombination af både individuelt- og gruppearbejde, og hvor de studerende har trukket på hinandens forskellige specialer i processen.

Udstillingen ”CREATIVE DRAPING, FABRIC MANIPULATION & FINISH” kan ses i biblioteket på KEA Guldbergsgade frem til 3.april.