En skål lavet af appelsinskræller, en urtepotte af kaffegrums og en lampe baseret på optrevlede jeans. Studerende fra Living Design viser med deres seneste kollektion, at man kan skabe smukt design af restprodukter fra lokalområdet.

Fredag den 23. januar er der fernisering på ’Living Local’ i KEAs designkollektiv ’Display’ i Saxogade på Vesterbro.

Pop-up shoppen viser, at man sagtens kan skabe bæredygtige produkt designs ud af restprodukter fra lokalområdet, som f.eks. kaffebarernes kaffegrums, til nye innovative produkter.

Med lidt nytænkning kan man sagtens benytte sig af almindelige husholdsprodukter – vidste du eksempelvis, at man kan lave sin egen lim af mel, sukker og vand?

Udover kaffegrums og appelsinskræller har de studerende også brugt beton, træspåner, tang og torsk. Det har også været væsentligt for processen, at finde en form der kan anvendes flere gange. En genanvendelig form har indflydelse på omkostningerne for produktionen og den endelige slutpris på de enkelte produkter. 

Åbningstider

Kig forbi frem til den 31. januar.

Fra 14-18 på hverdage og 11-15 i weekenden

Om Living Design

Studieretningen Living Design på KEA er en kreativ og miljøorienteret linje, der sætter fokus på bæredygtige og innovative løsninger indenfor produkt design.