Som så mange andre savner Helena, som læser til bygningskonstruktør, sine undervisere og livet på KEA, men KEAs tilbud om blandt andet Counterstrike har været en velkommen mulighed for at hænge ud og have det sjovt med hendes medstuderende.

På spørgsmålet om, hvorvidt Helena Botn Lykstoft glæder sig til at KEA åbner rigtig igen til august, er svaret et rungende ”Ja”.

”Det tror jeg, vi alle gør, fordi skole bare er meget nemmere, når man sidder i en klasse, i forhold til hvis man sidder derhjemme. Derudover bliver det selvfølgelig rart være sammen og kunne snakke ordentligt, istedet for Microsoft Teams eller andre digitale kommunikationsformer.”

Det har ikke været optimalt under lockdown, men når det er sagt, så er Helena Botn Lykstoft imponeret over sine undervisere, og at alle gør det så godt de kan:

21751740 884614225034652 3291993158590859414 n”Underviserne har været gode til hurtigt at ændre på undervisningen. De er gode til at hjælpe og gode til at holde spørgerunder, så vi kan komme godt igennem. Dog ved underviserne jo også, at vi ville arbejde meget bedre i klassen, end når vi er hjemme, og det hele foregår i Microsoft Teams - vi yder nok ikke vores bedste i forhold til, hvad vi ellers ville gøre.

Gruppearbejde internt i klassen har for eksempel været svært, men jeg synes, at vi klarer det, så godt vi kan, indtil videre. Og det er nok det værste – at vi ikke har kunnet mødes i grupperne og arbejde. ” 

Derfor har det betydet meget for Helena Botn Lykstoft at mødes med sine medstuderende og spille Counterstrike i forummet CS:GO, som er et af de Corona-tilbud, KEA har oprettet.

”Det har været rigtigt rart at kunne tage pauser fra skolen og slappe af og spille nogle spil på tværs af årgange og uddannelser på KEA. Det har betydet meget at kunne sidde og hygge og snakke med sine medstuderende over et spil. Det har også givet mig lidt ro, fordi vi kan tale om de ting, vi døjer med i hverdagen. Det giver i hvert fald en ro, når man finder ud af, at de fleste andre også er pressede med skolen.”

Vil du spille med?

Vi har to 128 tick servers til rådighed samt en tilknyttet Discord server.

Server 1: her kører vi med competitive opsætning og roterer mellem maps i den nuværende competitive map pool.

Server 2: her kører vi med alle de klassiske community fun maps, som f.eks. højhus, scoutknivez og poolday – her er det også muligt selv at byde ind med nye maps.

Discord: her er vi sat op med rum til både gaming og hyggesnak, så der er plads til alle.

Det praktiske:

Her finder du os på Discord.

Her finder du vores servers via IP adresse:

  • Competititve: S5.nice-hosting.dk:27255
  • Casual: S5.nice-hosting.dk:27030

HER KAN DU SE KEAS TILBUD TIL STUDERENDE UNDER CORONA.