KEA kompetence har – med undervisere fra KEA Teknik – skabt et modul i produktionsoptimering særligt tonet til virksomheden Brüel og Kjær.

De tekniske og produktionsrettede akademiuddannelser repræsenterer en nye mulighed, som skal medvirke til at forbedre danske produktionsforhold og skabe ny viden hos ansatte i virksomhederne.

”På den måde repræsenterer Brüel og Kjær en fremsynet virksomhed. Med sammensætningen af et helt virksomhedshold har KEA kunnet tone undervisningen specielt til behovet hos Brüel og Kjær,” siger chefkonsulent Lars Thore Jensen.

Der er tale om et modul på 10 ECTS-point og såvel undervisningen som eksamen blev gennemført i virksomheden. 

”Det har også tilført virksomheden en værdi i form af medarbejdere med en større og bedre viden på et område, som vi i fremtiden både skal og vil arbejde meget mere med,” siger Amdi Lindgaard, Product supervisor hos Brüel og Kjær og en del af uddannelsesudvalget i virksomheden. 

”Med et karaktergennemsnit på 8 har vi manet enhver tvivl om, at det kan lade sig gøre i jorden - også selvom man er ufaglært og teoretisk måske har lidt sværere ved det. Forløbet har givet deltagerne blod på tanden og et bevis på, at de både vil og ønsker at gøre noget, som skaber værdi for dem selv og virksomheden, når muligheden opstår.” 

En virksomhed som Brüel & Kjær er afhængige af dygtige og engagerede medarbejdere.

”Det gælder om at skabe mulighederne for en sund og naturlig udvikling. Det mener jeg, at dette forløb har bevist, at der er et fælles grundlag for. Vi vil helt sikkert gøre det igen. I uddannelsesudvalget skal vi færdiggøre evalueringen af dette kursus, og derefter er jeg overbevist om, at vi i fællesskab vil finde muligheder for et nyt forløb,” siger Amdi Lindgaard, Product supervisor hos Brüel og Kjær.