Cafe Digital er et socialt åndehul, hvor studerende på KEAs digitale uddannelser kan mødes – alle ugens dage og uden at det nødvendigvis involverer alkohol.

De studerende på KEAs digitale uddannelser behøver ikke vente på, at det bliver fredag og fredagsbar-tid for at kunne hænge ud og være sammen om andet end studiet.

Cafe Digital åbnede i februar ’22, og cafeen er for alle studerende på de digitale uddannelser, uanset om man læser IT-sikkerhed eller Multimedie Design, og der er åbent hver dag hele dagen.

”Cafeen er det ideelle initiativ til et afslappet samlingspunkt, hvor alt ikke skal handle om selve studiet. En cafe, hvor man kan sætte hyggen i centrum med både brætspil, switch spil og billig kaffe,” siger studerende Michala Nybroe.

Det er tydeligt, at KEA virkelig investerer i de studerendes muligheder - også de sociale.

 

De tilknyttede studiemedhjælpere laver også events såsom quiz-aftener, switch-turnering og brætspilsdage.

”Og det har simpelthen har været en fest af godt humør,” siger Michala Nybroe og fortsætter:
”Det er tydeligt, at KEA virkelig investerer i de studerendes muligheder - også de sociale.”

Og det er helt rigtig set, fortæller uddannelseschef på KEA Digital, Merete Hess:

”Vi startede Cafe Digital, fordi vi gerne ville sikre et godt socialt miljø, som skaber nogle andre måder at være sammen på. Det, at have gode sociale relationer understøtter og giver også større chance for, at man fuldfører. Vi vil gerne give de studerende en rigtig god studieoplevelse og samtidig får vi flere dimittender ud på det arbejdsmarked, der mangler dem.”

Cafe Digital serverer ikke alkohol, til gengæld er der altid kaffe - og til en billig penge.