KEAconnect satte ny publikumsrekord - 2.209 kom til åbent hus for at blive klogere på KEAs uddannelser og praksisnære tilgang, hvor viden går hånd i hånd med virkeligheden. En enkelt kom helt fra Belgien.

Interessen for KEAs uddannelser var i år så stor, at folk stod i kø ved indgangen. De blev til gengæld budt velkommen med goodiebags og lækre toner fra DJ Baunbaun.

Michelle Kring var taget hele vejen fra Belgien med sine forældre for at høre mere om især designuddannelserne på KEA og opleve KEAs faglige bredde og kreativitet.

Campus Guldbergsgade lagde hus til KEAconnect, hvor man udover foredrag om alle KEAs forskellige uddannelser også kunne tale med nuværende studerende.

Rigtig mange kom for at få karrierevejledning - som i år var blevet udvidet - fra studievejlederne og et indblik i KEA-livet og . Ligesom de kunne se konkrete eksempler på studieprojekter i form af udstillinger og produktpræsentationer.

”Jeg er glad og stolt over de mange besøgende på KEA Connect, som drømmer om en uddannelse inden for DESIGN, BYG, DIGITAL eller TEKNIK. Og det viser, at det vi gør med at samle alle uddannelserne ét sted, er det rigtige koncept, når de unge skal blive klogere på, hvilken vej de gerne vil gå,” siger chef for KEA Erhverv Jørgen Ravnsbæk.